Презентація на тему " 12 модних брендів одягу"

Про матеріал
Висвітлено 12 найвідоміших брендів одягу із прив'язкою до країни з якої вони походять.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Топ-12 брендів одягу

Номер слайду 2

Louis Vuitton. Louis Vuitton - французький дім моди. Заснована в 1854, засновником був Луї Віттон, на даний момент бренд входить в міжнародний холдинг LVMH. Обличям цього популярного і дуже дорогого бренду є світова зірка Анджеліна Джолі. Марка випускає жіночу і чоловічу продукцію. Світову популярність принесли бренду шкіряні вироби у вигляді сумочок і портмоне.

Номер слайду 3

Salvatore Ferragamo. Salvatore Ferragamo - італійський бренд, що займається виготовленням не тільки взуття, а й сумок, одягу, аксесуарів.

Номер слайду 4

Gucci. Гуччі - італійський будинок моди, виробник одягу, парфумерії, аксесуарів та текстилю. Належить французькому конгломерату Kering і є другою найбільшою за обсягами продажів компанією-виробником модних товарів. Gucci є одним з найвпливовіших і прибуткових модних домів у світі.

Номер слайду 5

Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana - італійський будинок моди, заснований модельєрами Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Для Мадонни модельєри зробили 1500 костюмів у рекордно короткий час — за два місяці.

Номер слайду 6

Prada. Prada (вимовляється Прада) - відома італійська приватна компанія, що спеціалізується на виробництві модного одягу, взуття та аксесуарів, якій належать однойменні будинок моди і торгова марка. Штаб-квартира розташована в Мілані. Прада має 10 бутиків і 3 великих магазини.

Номер слайду 7

Giorgio Armani. Giorgio Armani S.p. A. - Італійська компанія, що спеціалізується на виробництві одягу і різних аксесуарів. Армані налічує десятки фабрик з виробництва одягу, сотні бутиків в різних країнах світу, заводи з виготовлення парфумів, аксесуарів для дому.

Номер слайду 8

Chanel. Chanel SA - французька компанія з виробництва одягу і предметів розкоші, заснована модельєром Коко Шанель в Парижі на початку XX століття. В Україні є лише один магазин «Chanel» (у Києві).

Номер слайду 9

Dior. Dior - французький дім моди, заснований в 1946 році модельєром Крістіаном Діором і текстильним фабрикантом Марселем Буссаком . Ательє високої моди було відкрито в Парижі, в особняку на Авеню Монтень .

Номер слайду 10

Versace. Gianni Versace S.p. A. (скорочено Versace, вимовляється Версаче) - італійська компанія, виробник модного одягу та інших предметів розкоші. Компанія була утворена в 1978 році модельєром Джанні Версаче. Емблемою компанії служить медуза Ронданини.

Номер слайду 11

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger — американська транснаціональна корпорація, будинок моди, виробник дорогого одягу, взуття, парфумерії, аксесуарів та меблів з мережею бутиків по всьому світу.

Номер слайду 12

Calvin Klein. Calvin Klein — американський будинок моди, заснована дизайнером Келвіном Кляйном. Материнською компанією є «PVH Corp.», яка володіє брендом. Головний офіс компанії розташований у Мангеттені, Нью-Йорк, США.

Номер слайду 13

Lacoste. Lacoste — французький бренд, який був створений в 1933 році. Цей Бренд відомий не тільки завдяки своїй модні, яскравим одягом і такими аксесуарами, як годинники, ремені, шарфи, але ще й свого логотипу — зеленого крокодила.

Номер слайду 14

Дякую за увагу!Підготувала: учениця 9 класу. Пристай Леся

pptx
Додано
31 січня 2019
Переглядів
10759
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку