Презентація на тему "Безпечне користування інтернетом та соціальними мережами"

Про матеріал
Презентація на тему: Безпечне користування інтернетом та соціальними мережами Мета: розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, мотивувати поширювати цю інформацію у своєму середовищі, розвивати уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам’ять, виховувати любов до родини, навколишнього світу, етичне спілкування між товаришами, дорослими, молодшими друзями.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Безпечний Інтернет та соціальні мережі»

Номер слайду 2

5 лотого 2019 року – день безпечного користування інтернетом!

Номер слайду 3

В Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих.

Номер слайду 4

 До переліку інтернет-загроз відносять: Комп’ютерну залежність;Розходження між реальним «я» і своїм інтернет-образом;Доступ до небажаного контенту (дорослий контент);Інтернет-шахрайство;Зараження комп’ютера шкідливим програмним забезпеченням;Он-лайн насильство;

Номер слайду 5

10 правил безпечного користування Інтернетом: Захистіть свій комп'ютер! Регулярно оновлюйте операційну систему, використовуйте антивірусну програму, використовуйте брандмауер. Розповідайте батькам та дорослим про нові можливості, знайдені вами під час роботи в Інтернеті. Зберігайте свої паролі в таємниці. Довіряйте своїй інтуїції. Виберіть правильно ім'я користувача й перевірте, щоб воно не відображало жодної особистої інформації про вас.

Номер слайду 6

6. Ніколи не давайте своєї адреси, номера телефону або іншої персональної інформації.7. Поводьтеся чемно і ніколи не ображайте інших. 8. Поважайте чужу власність в он-лайні. 9. Ніколи не зустрічайтеся зі своїми он-лайн-друзями особисто. 10. Пам'ятайте: не все, що ви читаєте або бачите в он-лайні, є правдивим.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Опитування учнів 5 класу “ ІНТЕРНЕТ-ЗАЛЕЖНІСТЬ”

Номер слайду 11

Опитування учнів 6 класу

Номер слайду 12

Опитування учнів 7 класу

Номер слайду 13

Опитування учнів 8 класу

Номер слайду 14

Опитування учнів 9 класу

Номер слайду 15

Опитування учнів 10 класу

Номер слайду 16

Опитування учнів 11 класу

pptx
Додано
19 березня 2019
Переглядів
2775
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку