Презентація на тему: "Цілісність здоров'я"

Про матеріал
У преамбулі Статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) говориться, що здоров’я – це не тільки відсутність хвороб або фізичних вад, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

« Цілісність здоров’я»«Єдина краса, яку я знаю, це - здоров’я». /Генріх Гейне/

Номер слайду 2

Амфора здоров’я! .

Номер слайду 3

У преамбулі Статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) говориться, що здоров’я – це не тільки відсутність хвороб або фізичних вад, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя. .

Номер слайду 4

. .

Номер слайду 5

.

Номер слайду 6

Організм без зовнішнього середовища, що підтримує його існування, неможливий. /І. М. Сєченов/Не сподівайтеся на медицину. Вона непогано лікує певні хвороби, але не здатна зробити людину здоровою… /М. М. Амосов/Людський організм – найдосконаліша система, що саморегулюється й самооновлюється. Не заважайте йому своїм нездоровим способом життя, і він віддячить вам гармонією повного духовного, психічного та фізичного здоров’я. /Г. Шаталов/Майбутнє належить медицині запобіжній. Ця наука, йдучи під руку з державністю, принесе безперечну користь людству. /М. Пирогов/

Номер слайду 7

«Сім принципів здоров'я»Уникай вживання продуктів, що порушують обмін речовин та психофізичну рівновагу (кава, рафінований цукор, тютюн, алкоголь...)1. Дотримуйся поміркованості у харчуванні. Брак стриманості в їжі та питті шкодить організмові.2.

Номер слайду 8

Віддавай перевагу молочно-овочевій дієті.3. Пам'ятай, чим швидше отруйні речовини і рештки спожитих продуктів харчування будуть видалені з організму, тим міцнішим буде здоров'я людини. 4.

Номер слайду 9

Загартовуй свій організм, веди рухливий спосіб життя. Не лінуйся: щоденна праця приносить людині користь і радість.5. Дбай про духовне життя.6.

Номер слайду 10

Вибирай якісні продукти харчування.7.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

.

pptx
Додано
28 жовтня 2021
Переглядів
715
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку