Презентація на тему Форми торгівлі

Про матеріал
• Презентація до уроку 9-го класу з географії. • Презентація містить необхідний теоретичний матеріал для уроку. • Небагато та цікаво) • Бажаючі можуть скачати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Форми торгівліВиконав: Стрельбицький Євгеній

Номер слайду 2

Стаціонарна торгівля Стаціонарна торгівля — торгівля, що здійснюється в спеціально обладнаних спорудах (торгових центрах, магазинах, павільйонах, кіосках) спеціально найнятими робітниками — продавцями.

Номер слайду 3

Інтернет-торгівляІнтернет-торгівля — вибір товарів за зразками в мережі інтернет з поджальшою доставкою товару покупцеві

Номер слайду 4

Комісійна торгівля Комісійна торгівля — продаж товару згідно з договором комісії між комітентом (надає товар) та комісіонером (продає товар).

Номер слайду 5

Розносна торгівля. Розносна торгівля — торгівля поза стаціонарної мережі шляхом безпосереднього контакту продавця та покупця будь-де (на дому, в закладах тощо).

Номер слайду 6

Зовнішня торгівля реалізується на рівні зв'язків компаній, корпорації, міждержавних угод шляхом оформлення контрактів.

Номер слайду 7

Міжнародна торгівля. Міжнаро́дна торгі́вля — торгівля між резидентами різних держав. При міжнародній торгівлі відбувається переміщення товарів та послуг через митні кордони різних держав. Результатом міжнародної торгівлі є виникнення світового ринку та міжнародного поділу праці.

Номер слайду 8

Внутрішня торгівля. Вну́трішня торгі́вля — це торгівля, яка ведеться виключно в межах певної країни. Розділена така торгівля на дві категорії — гуртова та роздрібна. Гуртова торгівля пов'язана з купівлею товарів у виробників або дилерів у великій кількості і продаж в невеликій кількості для тих, хто може купити в роздріб.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
15 вересня 2022
Переглядів
680
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку