Хліб у всьому світі у великій шані. Люди різних національностей завжди дбайливо і трепетно ставилися до хліба як до свого годувальника. Йому відводилося найпочесніше місце на столі, він був і залишається символом життя. А в давні часи хліб був і головною озна-кою достатку в родині і благополуччя в домі.
Люди готують різні види хліба. Знайди у філворді назви хлібних виробів{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}ОПИРІЖКИПБУБЛИКЙАИПОНЧИКТРРІРОГАЛИКІЦБУЛКАВИГАІМХВКЕКСЦПАМПУШКАЙНАДКАЛАЧ
1. Сівозміна: Хліб починає свій шлях на полі, де селяни сіють насіння пшениці, ячменю або інших зернових рослин. Насіння росте високо на сонці.2. Збір врожаю: Коли зерно дозріває, селяни вирушають на поля і жнивами збирають врожай комбайни.3. Переробка на млині: Зерно потрібно переробити на млині. Там його обробляють та перетворюють на борошно.
4. Пекарня: Борошно потрапляє до пекарні, де пекарі виготовляють з нього тісто. Це тісто використовують для випікання хліба у великих печах. 5. Доставка до магазину: Готовий хліб пакують у пакети і відправляють до магазинів, де ви його можете купити.6. На вашому столі: Ви купуєте хліб у магазині та приносите його додому. Завжди пам'ятайте: хліб то праця людська!
В Іспанії хліб називають «пан»,і ця країна має найбільше видів хліба на землі – 315. У 1748 році під час розкопокдавньоримських містбуло знайдено 82 паляниці хліба,які засипав попіл з вулкана Везувій. У Парижі у хлібній коморі старого млина,з 1972 року діє Музей хліба. У ньому понад 1000 експонатів. ЦІКАВИНКИ
ПОВІР`ЯНе можна виходити з хати, Коли хліб садять у піч, бо не буде урожаю на хліб. Як їсти хліб, то не можна лишати недоїдки, бо в ньому вся сила. Випікали хліб у суботу. І дивились,Якщо хліб гарно вдається - буде удача,Цілий тиждень, глевкий – на сльози ,Підгорить – на смуток, потріскається – чекай новин.