Презентація на тему: "Класифікація овочів"

Про матеріал
Презентація на тему: "Класифікація овочів" для уроку виробничого начання з кваліфікації кухар 3 розряду
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Класифікація свіжих овочів. ПлодовіВегетативніОвочі поділяють на дві групи. Бульбоплоди. Коренеплоди. КапустяніЦибулевіСалатно-шпинатніДесертніПряніГарбузовіТоматніБобовіЗернові

Номер слайду 2

Бульбоплодикартоплябататтопінамбур

Номер слайду 3

Коренеплодиморквабурякредискаредькаріпабруквапетрушкаселерапастернакхрін

Номер слайду 4

Капустянікапуста білоголовачервоноголовасавойськацвітнаброколібрюссельськакольрабіпекінська

Номер слайду 5

Цибулевіцибуля ріпчастацибуля шалотцибуля зеленацибуля порейцибуля батунцибуля шнітчасник

Номер слайду 6

Салатно-шпинатнісалатшпинатщавель

Номер слайду 7

Десертніревіньспаржаартишок

Номер слайду 8

Прянікріпестрагонвасилькимайоранчаберкоріандрбазилік

Номер слайду 9

Гарбузовіогіркикабачкигарбузипатисоникавунидині

Номер слайду 10

Томатнітоматибаклажаниперець солодкийперець стрючковий

Номер слайду 11

Бобовігорохквасолябоби. Зерновіцукрова кукурудза

pptx
Додано
25 січня
Переглядів
405
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку