Презентація на тему: «Організація та проведення спортивно-масових заходів у закладах позашкільної освіти»

Про матеріал
Спортивно-масові заходи - змагання, фестивалі і традиційні спортивні свята, що проводяться, - один з найбільш ефективних шляхів залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом. Такі заходи сприяють вихованню колективізму, причетності, почуття гордості за свій гурток, заклад. Вихованці вчаться дотримуватися традиції закладу, долучаються до його історії.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

До заходів організаційно-методичного характеру, пов'язаних з проведенням спортивних змагань, перш за все відноситься складання календарного плану спортивно-масових заходів на навчальний рік. У ньому вказується назва змагань, терміни і місце їх проведення та відповідальні за їх організацію особи. Важливою умовою при складанні календарного плану є традиційність намічених заходів із термінів, програмам, які беруть участь особам.

Номер слайду 5

План організаційних заходів щодо проведення ХІІ Відкритого фестивалю «Століття грації та краси» м. Кривого Рогу 11.05.2019{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№Назва заходу ПІБ відповідального1 Розробка положення (категорії, к-сть учасників, 2 Розробка сценарію до фестивалю 3 Музичне супроводження(зібрати музику на ел.носіях) 4 Організація суддівства 5 Реєстрація учасників (Списки) 6 Придбання грамот, кубків , призів 7 Майстер клас , Флеш-Моб 8 Протоколи за номінаціями  9 Прикрашення зали 10 Парад (побудова і вихід параду) 11 Нагородження (розкласти грамоти, кубки, призи) 12 Хлопавки 13 Музичний супровід 14 Аеродизайн, фото, відео зйомка 

Номер слайду 6

Номер слайду 7

План заходів до підготовки та проведення ХІІ Фестивалю м. Кривого Рогу «Гармонія грації та краси»Місце проведення: ПК «Мистецький», вул.. Бикова,2 актова зала. Дата та час проведення: 11.05.2019р., 12.00. Мета заходу: організація змістовного дозвілля та зайнятості дітей, юнацтва та молоді, пропаганда та подальша популяризація фітнесу та здорового способу життя. {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№з/п. Запланованізаходи. Строкивиконання. Відповідальні 1 Проведення засідання оргкомітету  2 Розробка та затвердження положення Фестивалю «Гармонія грації та краси»  3 Розробка сценарію щодо проведення Фестивалю «Гармонія грації та краси»  4. Видати наказ про проведення Фестивалю «Гармонія грації та краси»  5 Обрання та затвердження суддівської колегії  6 Забезпечення змагань музичним супроводом, протоколами   7 Скласти кошторис (оренда, медалі, грамоти, кубки, солодкі призи, аеродизайн зали, банер та ін..)  8 Залучити комітет з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради та виконкому Саксаганської районної у місті ради  9 Запросити гостей (почесних,команди, колективи позашкільних закладів міста, району та батьків вихованців)  10 Медичне забезпечення  11 Підведення підсумків, нагородження  

Номер слайду 8

типова форма описового звіту про проведення спортивно-масових заходів. Форма описового звіту про проведення спортивно-масових заходів______________________________________ інформує,(Найменування провідної організації)що відповідно до наказу (розпорядження) від «__» ___ 20__р.№ ___ «____» ______________________________ 20_г. (Терміни проведеного заходу)проведено _______________________ (місце проведення)___________________________________________________ (найменування заходу)Безпосередніми організаторами заходу були ________Головний суддя (організатор) -______________________,Захід був проведений з ____ до ____ (включно) ч. Чисельність учасників склала ____ чол., В тому числі ____ чол.у віці до 18 років._______дівчат___________хлопців. Склад учасників (команд) заходи ___________________Коротка інформація про безпосередньому проведенні заходу: ______Коротка інформація про проведення церемоній відкриття і закриття заходу і нагородження: ______________________________________Додаткова інформація (за необхідності)____________________Медичне забезпечення____________________________________Оцінка роботи суддівської колегії (для заходів, що проводяться у формі змагань) Зауваження по проведенню заходу ____________________Головний суддя ____________Керівник повноважного організатора _________ / ________ /Дата __________ м.п.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

pptx
Додано
19 травня 2020
Переглядів
833
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку