Презентація на тему: "Подаруй дитині іграшку.Виготовлення єдинорога".

Про матеріал
Кожна дитина мріє бути щасливою.щоб її оточувала любов,турбота.небезпека.З кожною дитиною треба працювати.розвивати її творчі здібності.пропоную зробити підвіску для дрібних речей у вигляді єдинорога.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

До дня захисту дітей: “Подаруємо іграшку дитині”. Виготовлення підвіски для дрібничок “Єдиноріг”.підготувала Ульянова Т. О.

Номер слайду 2

1 червня-День захисту дітей. Кожні три секунди у світі народжується нова людина. Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості. Василь Олександрович Сухомлинський. Природа хоче, щоб діти були дітьми, перш ніж бути дорослими. Дайте дитинству дозріти в дітях. Жан-Жак Руссо. В Україні понад 90 тисяч дітей, які мають біологічних батьків, проживають в інтернатних закладах. В усьому світі відзначають День захисту дітей,а на Сейшелах Місяць захисту дітей.

Номер слайду 3

Матеріали для роботи Клей звичайний,клей-пістолет,ножиці,маркер;Диск СD використаний;Фетр,нитки в’язальні;Шаблони тулуба,вушок,копит;Декоративні прикраси.

Номер слайду 4

Порядок виконання роботи. Прикласти диск до фетра,обвести півкулю,вирізати. Клеєм-пістолетом приклеїти по краю заготовку із фетра до диска так,щоб утворилася кишеня.

Номер слайду 5

На фетрі розміщуємо деталі,обводимо,вирізаємо На картон приклеїти вирізану заготовку голови з фетру клеєм ПВА. На одному з вушок зробити знизу надріз. Вушко склеїти,як показано на фото

Номер слайду 6

Із в’язальних ниток робимо гриву для єдинорога.нарізаємо нитки певної довжини,приклеюємо до голови

Номер слайду 7

Із в’язальних ниток робимо хвіст. Довжина довільна. Перев’язуємо вгорі його,щоб не розплівся

Номер слайду 8

Приклеїти голову до основи клеєм-пістолетом. Приклеюємо вушка,копитця,хвіст,як показано на фото

Номер слайду 9

Використовувючи шматочки рожевого,червоного,чорного фетру,вирізаємо око,копитця,рот. Приклеюємо деталі клеєм-пістолетом. З блискучого паперу вирізаємо ріг,приклеюємо. Прикрашаємо диск декоративними прикрасами.

Номер слайду 10

Подаруємо іграшку дитині

pptx
Додано
28 травня 2020
Переглядів
620
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку