Презентація на тему:"Подолання освітніх втрат на уроках іноземної мови".

Про матеріал
Презентація на тему:"Подолання освітніх втрат на уроках іноземної мови" з урахуванням сучасних освітніх вимог.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Подолання освітніх втрат на уроках іноземної мови. Виконала: Савчук Надія Костянтинівна

Номер слайду 2

Вчитель не робить кар’єри. Він приходить у школу вчителем та йде на пенсію у цьому статусі. Це артист – але його публіка не аплодує йому. Це скульптор – але його робіт ніхто не бачить. Це лікар – але пацієнти не дуже хочуть лікуватись. Це батько і матір – але він не отримує належної синівської любові. Де ж узяти йому сил для щоденного натхнення?

Номер слайду 3

Українська освіта у 2020-2022 роках зіштовхнулася із значними викликами. Зміна форми здобуття освіти, переведення закладів з очного на дистанційне та змішане навчання, нестабільні умови організації освітнього процесу (повітряні тривоги, відключення електроенергії, перебої з інтернетом) — вплинули на результати навчання учнів/учениць.

Номер слайду 4

Результати українських (опитування-2022, опитування-2023, тестування-2023) і міжнародних (RAPID-2022, RAPID-2023) досліджень свідчать, що основними причинами освітніх втрат є втрати в навчальному часі та перехід шкіл на дистанційне навчання. Окремим чинником, який посилився з початком війни й істотно впливає на результати навчання, є психоемоційний стан учасників освітнього процесу — учнів, їхніх батьків, учителів, керівників закладів освіти.

Номер слайду 5

Використання інтерактивних методів навчання на уроках іноземної мови: Групова робота. Проєктні роботиІгрові елементи. Рольові ігриІнтерактивні додатки. Мультимедіа, онлайн ресурси

Номер слайду 6

Kahoot -  ігрова навчальна платформа, що використовується в класі в школах та інших навчальних закладах. На сайті представлений каталог ігор – “Kahoots” – кожна з яких являє собою вікторину, яка містить питання з декількома варіантами відповідей.

Номер слайду 7

Speaking cards

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Всеосвіта- Національна освітня платформа, що об’єднує сервіси дистанційного навчання та простір для обміну педагогічним досвідом. Зручний конструктор тестів для контролю знань і залучення здобувачів освіти до активної роботи в аудиторії та вдома. Платформа дає можливість користуватися методичними скарбничками великої кількості освітян, що дає змогу урізноманітнити уроки, виховний процес. Учні можуть узяти участь в олімпіадах, конкурсах.

Номер слайду 10

Британська Рада – організація, завдання якої є розвивати співпрацю в галузі освіти, культури та мистецтва між Великою Британією та іншими країнами. Організація Британської Ради працює у 110 країнах світу.

Номер слайду 11

ГС "Освіторія" у партнерстві з командою студії онлайн-освіти Ed. Era та мережею шкіл англійської мови Green Country розробили безкоштовний онлайн-курс «Ізі ЗНО. Англійська мова». Він допоможе систематизувати знання з англійської мови, вдосконалити навички аудіювання, письма, читання, та використання мови. А ще на вас чекають:цікаві та корисні відеоподкастиінтерактивні завданнядодаткові навчальні матеріали

Номер слайду 12

Вчитель може самостійно оцінити прогалини в знаннях учнів і вирішити, що надолужувати разом, а що індивідуально. Важливо пам'ятати, що надолуження освітніх втрат може зайняти час, тож важливо бути терплячими та надавати постійну підтримку учням.rrrrrrrrrr

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
4 березня
Переглядів
953
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку