Презентація на тему: "Порцелянова армія Цинь Шіхуанді".

Про матеріал
Презентація на тему: "Порцелянова армія Цинь Шіхуанді." «Порцелянова армія – чудо світу, про яке багато хто чув. Однак, археологія донині намагається відкрити його секрети. Як стародавні майстри змогли створити те, що ніхто до них не робив».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Порцелянова армія Цинь Шіхуанді«Порцелянова армія – чудо світу, про яке багато хто чув. Однак, археологія донині намагається відкрити його секрети. Як стародавні майстри змогли створити те, що ніхто до них не робив».

Номер слайду 2

Порцелянова армія, як і початок будівництва Великої Китайської стіни , підпорядкування царств древнього Китаю, зведення до імперії – все це слава і заслуга великого імператора Цинь Шіхуанді. 

Номер слайду 3

一、单击此处添加文本内容 二、单添加文本内容 四、单击此处加文本内容 Цинь Шіхуанді – це перший представник династії Цинь з 246 р. до н. е.. Шіхуанді об’єднав усі царства Китаю, які до моменту його правління знаходилися в безперервних війнах. Історія знає його як правителя першої централізованої китайської держави. Цинь Шіхуанді – китайський імператор

Номер слайду 4

Незадовго після об’єднання Китаю, почалося будівництво усипальниці імператора. Неподалік від Сіаня. До будівництва цієї споруди було залучено 700 000 ремісників і робітників, які в майбутньому і стали прообразом знаменитої порцелянової армії.

Номер слайду 5

Разом з Шіхуанді повинні були бути заживо похованими його 4000 воїнів для охорони спокою правителя, але таке дійство могло спричинити масове невдоволення народу, і імператор відійшов від цієї ідеї. І живим воїнам прийшли на заміну їх глиняні копії, число яких було збільшено вдвічі. Легенда свідчить

Номер слайду 6

Розміри похоронного комплексу – живе свідчення могутності і величі Китаю на момент правління Цинь. Порцелянова армія імператора Цинь стала одним з найбільших відкриттів XX століття. Усипальниця імператора була виявлена ​​в 1974 році, спочатку китайськими селянами, копали криницю, а потім ідентифікована досвідченими археологами.

Номер слайду 7

Разом з 7000 солдатів, які представлені на огляд є і запряжені четвірки коней і військові колісниці. Зараз на місці розкопок організоване ціле античне місто-музей.

Номер слайду 8

Всі особи і форми індивідуальні. Зріст воїнів 180-190 см, вага кожного близько 136 кг. Кожен воїн мав при собі справжню зброю: арбалети, списи і мечі. Але в період народних повстань зброя була безповоротно запозичене селянами. Ще в землі були знайдені фігури чиновників, музикантів і акробатів.

Номер слайду 9

Всі глиняні фігури були дуже яскраво розфарбовані, але до нас дійшли вже не такі яскраві, в силу того, що фарби потьмяніли від контакту з киснем, коли воїнів почали витягувати на поверхню.

Номер слайду 10

pptx
Додано
8 листопада 2019
Переглядів
1871
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку