Модуль КНД-3.3 : «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього»
КНД-3.3.1 : «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього»
«Приготування дріжджового тіста» за посиланням
https://learningapps.or g/dis play?v=pi6rc9w0t23
Перед початком
Під час роботи роботи
Перевірити Зберігати своє технічний та робоче місце в санітарний стан чистоті, устаткування дотримуватися
Пригадати правил гігієни та
правила роботи
з ріжучими санітарії інструментами, Дотримуватися електрообладна правил
нням користування
електрообладнням
Найвідоміші види піци
Відеофрагмент
" Приготування піци"
"Гірлянда запитань"
1.Яке борошно потрібно використовувати для приготування піци?
2.Перелічіть сировину для приготування піци, крім борошна.
3.Які розпушувачі використовували для приготування піци?
4.Яка температура води застосовується для розчинення дріжджів і чому?
5.В якій послідовності викладаються інгредієнти на піцу?
6.При якій температурі випікається піца?
7.Скільки повинно підходити дріжджове тість на піцу?
Інтерактивна вправа
https://wordwall.net/play/54116/803/139
Тестові завдання з охорони праці
Посилання:
https://naurok.com.ua/test/dopusk-do-roboti-2175652.html
Завдання для самостійної роботи: приготувати піцу "Пепероні" |
1. Організуйте робоче місце |
|
4. Підготуйте начинку |
5. Сформуйте піцу |
2. Приготуйте продукти |
3. Замісіть тісто |
6. Випечіть виріб |
7. Презентуйте страву