Презентація на тему:"Складання пакету документів по створенню фірми."

Про матеріал
Матеріал по темі:"Складання пакету документів по створенню фірми." для здобувачів освіти за професією "Агент з постачання"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: “Складання документів по створенню фірми”

Номер слайду 2

Насамперед для реєстрації підприємства потрібні: Копії паспортів, довідок про присвоєння ідентифікаційного номера засновника (ів), директора, бухгалтера (також засновників-нерезидентів (фізичних осіб).

Номер слайду 3

Документи, що підтверджують місце розташування (юридична адреса) підприємства

Номер слайду 4

Потім формується статутний фонд підприємства. Внесками до підприємства можуть бути: речі (рухоме і нерухоме майно, гроші) та майнові права (акції, права користування будинком, приміщенням, права на об’єкти інтелектуальної власності, права вимоги). Не можна вносити до підприємства бюджетні кошти; кошти, отримані в кредит або під заставу .

Номер слайду 5

Далі потрібна виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Номер слайду 6

Відомості з ЄДРПОУ (довідка статистики) – це документ, що видається управлінням статистики та містить відомості про найменування юридичної особи, її ідентифікаційний код та місцезнаходження, відомості про директора та здійснювані види діяльності тощо.

Номер слайду 7

Потім оформлюється довідка про взяття на облік як платника податків, засвідчена у податковій інспекції за місцем видачі. Довідка видається підрозділом реєстрації та обліку платників податків контролюючого органу. В ній вказують про взяття на облік у контролюючих органах підприємство та до якого числа дійсна довідка.

Номер слайду 8

Порядок надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, формується за відсутності у платника за даними інформаційно-телекомунікаційних систем контролюючих органів податкового боргу, та/або недоїмки зі сплати єдиного внеску, та/або іншої заборгованості з платежів.

Номер слайду 9

Для створення юридичної особи її учасники (засновники) розробляють установчі документи, які викладаються письмово і підписуються всіма учасниками (засновниками), якщо законом не встановлений інший порядок їх затвердження. Установчим документом товариства є затверджений учасниками статут або засновницький договір між учасниками, якщо інше не встановлено законом.

pptx
Додав(-ла)
Кривко Нина
Додано
14 травня 2021
Переглядів
537
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку