Презентація на тему: "Техноллогія малювання вовною"

Про матеріал
Презентація підготовлена для опанування вихованцями технологією малювання вовною для дистанційного навчання в онлайн-режимі під час карантину, з метою розвитку художнього смаку, формування творчих здібностей кожної дитини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Виготовлення картини з вовни своїми руками. Розвивати художній смак, формувати творчі здібності і прагнення до творчого пізнання і самовираження. Майстер-клас розрахований на всіх, хто захоплюється рукоділлям і прагне створювати унікальні речі своїми руками! вовняна живопис

Номер слайду 3

Вовна для валяння (гребінна стрічка): білого, червоного, рожевого,блакитного,синього, чорного, жовтого кольору, два відтінки зеленого кольору; Рамка для фотографій формату А4; Пінцет; Ножиці.

Номер слайду 4

Виймаємо з рамки основу. Зазвичай вона картонна. Приступаємо до формування основного фону. Витягуємо тонкі пасма блакитної вовни і викладаємо на углі основи по діагоналі. Після блакитного викладаємо тонкі білі пасма плавно переходчи до жовтого після чого, завершуємо фон рожево білим кольором, для того, щоб зрівняти фон.

Номер слайду 5

Формуємо вазу для квітів. Для цього витягуємо пасма блакитного кольору, формуємо кружечок. Далі беремо синні пасма та викладаємо навколо форми. Робимо блиск на вазі за допомогою білої вовни і викладаємо на поверхні.

Номер слайду 6

Витягуємо пасмо двох відтінків зеленого, світлішого та темнішого кольорів, формуємо листочки та корінці скручуючи кінці пальцями. Витягуємо пасмо білого кольору, відрізаємо з одного боку та скручуємо утворюючи пелюстки квітки ромашки. З жовтого кольору вовни формуємо кружечок , і розміщуємо по середині квітки ромашки

Номер слайду 7

Витягуємо пасмо червоного кольору. Робимо круглу форму пелюстки квітки мака за допомогою ножиць. Викладаємо маки на робочу поверхню так, щоб маки були повернені по різному. Для нанесення коробочки маку використовуємо прийом «вищипування» вовни. Використовуючи пінцет викладаємо серединки у маків.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Шарпей Тайсон
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2.  Oksana
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Михайлович Артур
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
12 травня 2020
Переглядів
971
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку