Презентація на тему "Успіх"

Про матеріал
Презентація до уроку "Успіх". В презентації розкривається: що таке успіх, основні компоненти успіху, є декілька вправ на самоаналіз.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Формула успіху. Вольові риси характеру. Тема уроку:.

Номер слайду 2

Вгадайте, яке слово закодоване в картинках?

Номер слайду 3

Обговорення: Що таке успіх для мене?Чи вважаєте ви себе успішними людьми?Чи досягли ви певного успіху ?Що ви відчували в цей момент ?Чи надавав вам хтось допомогу ?Як ви вважаєте, від чого залежить ваш успіх ?

Номер слайду 4

У́спіх (англ. success; нім. Erfolg n) — позитивний наслідок роботи та справи, змагання, життя тощо; значні досягнення, вдача, талан. Позитивний результат діяльності, факт вищого досягнення поставленої мети. Здобутий успіх є великим збудником нової енергії, могутнім стимулятором творчих пошуків і злетів.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Вправа на самоаналіз «Що робить мене успішним/неуспішним?»{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Мої риси, якості і вміння, які допомагають мені досягати успіху. Хто або що мені допомагає ставати, бути успішним. Що мені заважає бути успішним

Номер слайду 7

Мир у душі. Лише перебуваючи в гармонії з власними вищими цінностями та внутрішніми переконаннями, ви зможете досягти миру в душі. Здоров’я й енергія – нормальний фізичний стан людини. У тіла є природне прагнення до здоров’я і тіло про нього піклується навіть за відсутності фізичного та ментального втручання. Ставлення з любов’ю до тих, хто поруч із вами, до людей, які вас люблять і піклуються про вас. Американський оратор-мотиватор Брайан Трейсі виокремлює сім основних складових успіху:

Номер слайду 8

Високі цілі й ідеали, що складають зміст вашого життя. Самопізнання і самосвідомість, що йдуть пліч-о-пліч із внутрішнім щастям і зовнішніми досягненнями. Відчуття самореалізації або того, що ви стаєте тим, ким хочете стати. Фінансова свобода. Більшість неприємностей пов’язана із занепокоєнням через гроші.

Номер слайду 9

ПОСЛІДОВНІСТЬСАМОКОНТРОЛЬСТАРАННІСТЬНаполе-гливість. Праце-любність. Кроки до успіху. ЗОСЕРЕДЖЕНІСТЬЗІБРАНІСТЬ

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Основні вольові якості: Цілеспрямованість. Самостійність. Рішучість. Енергійність. Наполегливість. Організованість. Дисциплінованість. Самоконтроль

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
23 жовтня 2023
Переглядів
1074
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку