Презентація на тему:"Використання онлайн ресурсів та гаджетів на уроках змішаної форми навчання"

Про матеріал
Презентація для викладачів на тему: "Використання онлайн ресурсів та гаджетів на уроках змішаної форми навчання". Презентація містить особливості використання сервісів Quizizz, Kahoot, Wordwall.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Доповідь на тему: «Використання онлайн ресурсів та гаджетів на уроках змішаної форми навчання»

Номер слайду 2

Майстер-клас на тему:«Використання онлайн ресурсів та гаджетів на уроках змішаної форми навчання»

Номер слайду 3

Quizziz. Wordwall. Kahoot

Номер слайду 4

Особливості сервісу Quizizz. Повністю безкоштовний, працює на будь-якому пристрої (ПК, ноутбук, планшет, смартфон), що має операційну систему i. OS/Android, Windows або Linux. 123 Реєстрація за допомогою електронної пошти або акаунта Google. Можливість створення тестів і вікторини різної тематики, організація інтелектуальних ігор та експрес-опитувань на уроці, а також використання тестів в якості домашнього завдання.

Номер слайду 5

Алгоритм роботи. Викладач створює тест або вікторину на своєму комп'ютері. Учасники приєднуються до вікторини зі своїх мобільних пристроїв, перейшовши за посиланням і ввівши код гри. Працювати з тестом можна у зручний час та у потрібному для здобувача освіти темпі. 1

Номер слайду 6

2 Усі учасники отримують однакові завдання, але на своєму пристрої кожен із них бачить випадкову послідовність питань. На дисплеї з'являються не тільки символи відповідей, але й повністю всі питання із зображенням.

Номер слайду 7

Kahoot! – навчальна програма, що складається з ігор. Тут можна зробити серію запитань з кількома варіантами відповідей. Формат і кількість запитань залежать від автора. Є можливість додавати відео, зображення та діаграми.

Номер слайду 8

Для вчителя Kahoot! - це платформа-конструктор, на якій можна швидко створити навчальну гру за допомогою готових шаблонів та надіслати цю груздобувачам освіти. Із Kahoot! можна створити:- квіз (Quiz). Для кожного питання 4 варіанти відповіді, одна з яких правильна.- тест (True or False). До кожного питання 2 варіанти відповіді, правильна одна.

Номер слайду 9

Приклади тестових завдань Kahoot

Номер слайду 10

Підсумки тестів Kahoot

Номер слайду 11

Wordwall можна використовувати для створення інтерактивних вправ і матеріалів для роздруку. Більшість шаблонів доступні в інтерактивному вигляді.Інтерактивні вправи можна відтворювати на будь-якому веб-пристрої, наприклад, комп'ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці. Здобувачі освіти можуть відтворювати їх самостійно, або це може робити викладач.

Номер слайду 12

Приклади інтерактивних завдань на Wordwall Колесо фортуни

Номер слайду 13

Вікторини та квести на Wordwall

Номер слайду 14

Вправи із пропущеними словами

pptx
Додав(-ла)
Kvietkina Vitalina
Додано
15 березня 2023
Переглядів
346
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку