Презентація на тему "Водоспад Ігуасу "

Про матеріал

Серед водоспадів усього світу Ігуасу відрізняється більшим комфортом для туристів. Комплекс розділений на безліч острівців, з'єднаних між собою мостами, що дозволяє споглядати водоспади як кожен окремо, так і всі разом. У деяких точках огляд на водоспади навколо людини досягає 260 градусів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Водоспад Іґуасу

Номер слайду 2

Річка Іґуасу бере свої витоки недалеко від атлантичного узбережжя Бразилії, на південь від Сан-Паулу, і тече углиб материка в західному напрямі протягом близько 1320 км. На краю плато незадовго до того, як злитися з Параною, річка утворює водоспад.

Номер слайду 3

Аргентина Бразилія Парагвай

Номер слайду 4

Водоспад відкрив для європейців 1541 року іспанський конкістадор дон Альваро Нуньєс Кабеса де Вака, який прибув у південноамериканські джунглі в пошуках золота.

Номер слайду 5

Аргентина Бразилія В околицях водоспадів розташовані два міста — Фос-ду-Іґуасу на бразильській стороні і Пуерто-Іґуасу на аргентинській.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Бразилія Аргентина Назва Іґуасу походить від слів мови гуарані y (вода) і ыasъ (великий). Легенда свідчить, що бог хотів одружитися на красивій тубільці на ім'я Naipъ, але вона втекла зі своїм коханим на каное. У гніві бог розрізав річку, створивши водоспад, прирікаючи закоханих на вічне падіння.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

 Більшість водоспадів розташовані в межах Аргентини, проте з боку Бразилії відкривається гарний краєвид на більшість з них, зокрема «Горло Диявола».

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

ppt
Додано
16 грудня 2018
Переглядів
2252
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку