Презентація на урок з професійно-практичної підготовки тема: "Самостійна робота по організації та обслуговуванню бенкета-фуршет"

Про матеріал
Презентація уроку з професійно-практичної підготовки тема: "Самостійна робота по організації та обслуговуванню бенкета-фуршет"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: Самостійна робота по організації та обслуговуванню бенкета-фуршет

Номер слайду 2

Правила поведінки в навчальному кафе-барі: Приходити на урок тільки в форменому одязі Отримати у чергового посуд, інвентар, прибори, білизну Беззаперечно виконувати вказівки майстра в \ н Зберігати тишу під час самостійної роботи Дбайливо відноситись до посуду, інвентарю, приборів, білизни По закінченню роботи привести в порядок робоче місце За втрату інвентарю, приборів винні несуть матеріальну відповідальність По закінченню уроку виходити лише з дозволу майстра в \ н

Номер слайду 3

Основна дидактична мета: застосувати та закріпити набуті знання, уміння та навички у практичній діяльності

Номер слайду 4

Бліц-опитування 1 Дайте визначення поняття бенкет 2 Як поділяються бенкети залежно від подій 3 На які групи поділяються бенкети 4 За участю персоналу в обслуговуванні, як поділяють бенкети 5 На які стадії поділяється організація бенкета 6 Що таке договір-замовлення та його зміст 7 З яких елементів складається документ замовлення- рахунок 8 Дайте визначення поняття бенкет-фуршет 9 Яка особливість бенкета-фуршету 10 Переваги бенкет-фуршету

Номер слайду 5

Банкет-фуршет

Номер слайду 6

Фуршетні столи

Номер слайду 7

Розміщення фуршетних столів

Номер слайду 8

Бенкет-фуршет

Номер слайду 9

Фуршетні столи

Номер слайду 10

Квіткові композиції

Номер слайду 11

Розташування скла на бенкет-фуршеті а) Спосіб “В два ряда” б)Спосіб” Групами” в)Спосіб “Ялинкою” г) Спосіб “Змійкою” д)Спосіб “Групами”

Номер слайду 12

Скло росташовано “ ялинкою”

Номер слайду 13

Розміщення на столі страв та напоїв

Номер слайду 14

Розташування на столі страв та напоїв

Номер слайду 15

Скло розташоване “ групами”

Номер слайду 16

Розташування на столі страв та напоїв

Номер слайду 17

Розташування на столі страв та напоїв

Номер слайду 18

Скло розташоване “ в два ряда”

Номер слайду 19

Скло розташоване “ в два ряда”

Номер слайду 20

Розміщення на столі страв та напоїв

Номер слайду 21

Сервіровка столу тарілками

Номер слайду 22

Сучасні фуршетні тарілки

Номер слайду 23

Сучасна фуршетна тарілка

Номер слайду 24

Сучасна фуршетна тарілка

Номер слайду 25

Сучасні фуршетні тарілки

Номер слайду 26

Сервіровка столу приборами

Номер слайду 27

Сервіровка столу приборами

Номер слайду 28

Сервіровка стола приборами

Номер слайду 29

Сервіровка столу серветками

Номер слайду 30

Росташування на столі холодних страв та закусок

Номер слайду 31

Закуски для бенкет-фуршету

Номер слайду 32

Подача закусок на бенкет-фуршеті

Номер слайду 33

Подача закусок на бенкет-фуршеті

Номер слайду 34

Подача закусок на бенкет-фуршеті

Номер слайду 35

Подача закусок на бенкет-фуршеті

Номер слайду 36

Подача закусок на банкет-фуршеті

Номер слайду 37

Накритий стіл для фуршета

Номер слайду 38

Накритий стіл для фуршета

Номер слайду 39

Накритий стіл для фуршета

Номер слайду 40

Накритий стіл для фуршета

Номер слайду 41

Накритий стіл для фуршета

Номер слайду 42

Накритий стіл для фуршета

Номер слайду 43

Офіціант обслуговує гостей біля столу

Номер слайду 44

Офіціант обслуговує гостей біля столу

Номер слайду 45

Офіціанти обслуговують гостей біля столу

Номер слайду 46

Офіціант обслуговує гостей “ в обнос”

Номер слайду 47

Офіціант обслуговує гостей “ в обнос”

Номер слайду 48

Страви на бенкет-фуршеті

Номер слайду 49

Страви на бенкет-фуршеті

Номер слайду 50

Подача десерта

Номер слайду 51

Подача десерта

Номер слайду 52

Подача десерта на бенкет-фуршеті

Номер слайду 53

Подача шампанського

Номер слайду 54

Подача кави

Номер слайду 55

Бенкет-фуршет

Номер слайду 56

Індивідуальне завдання-1 1 Продемонструвати сервіровку стола склом способом «групами» 2 Виконати сервіровку стола закусочними тарілками 3 Розташуйте на столі вино-горільчані напої згідно замовлення 4 Продемонструвати техніку подачі холодних закусок «в обнос» на бенкет-фуршеті

Номер слайду 57

Індивідуальне завдання-2 1 Продемонструйте сервіровку стола склом способом «ялинкою» 2 Виконати сервіровку стола десертними тарілками 3 Розташуйте на столі вино-горільчані напої згідно замовлення 4 Продемонструвати техніку подачі гарячих закусок «в обнос» на бенкет-фуршеті

Номер слайду 58

Індивідуальне завдання-3 1 Продемонструйте сервіровку стола склом способом «в два ряда» 2 Виконати сервіровку стола закусочними приборами 3 Розташуйте на столі вино-горільчані напої згідно замовлення 4 Продемонструвати техніку подачі других горячих страв «в обнос» на бенкет-фуршеті

Номер слайду 59

Індивідуальне завдання-4 1 Продемонструйте сервіровку стола склом способом «змійка» 2 Виконати сервіровку стола десертними приборами 3 Розташуйте на столі вино-горільчані напої згідно замовлення 4 Продемонструвати техніку подачі десерту «в обнос» на бенкет-фуршеті

Номер слайду 60

Індивідуальне завдання-5 1 Продемонструйте сервіровку стола склом способом «групами» 2 Продемонструйте техніку сервіровки стола серветками 3 Розташуйте на столі вино-горільчані напої згідно замовлення 4 Продемонструвати техніку подачі гарячих напоїв «в обнос» на бенкет-фуршеті

Номер слайду 61

Критерії оцінювання учнів Бліц-опитування (1 бал) Зовнішній вигляд (1 бал) Організація робочого місця ( 1 бал) Дотримання норм охорони праці (1 бал) Виконання прийомів роботи (2 бали) Організованість (1 бал) Творчий підхід (1 бал) Інформативність (1 бал) Командний підхід до завдання (1 бал) Захист роботи (2 бали)

Номер слайду 62

Охорона праці Під час роботи офіціант повинен дотримуватися санітарних норм , правил особистої гігієни та безпеки праці Підготувати необхідний інвентар, інструмент і посуд та перевірити його придатність для використання Перевірити: стан і відповідність санітарним вимогам обіднього залу відсутність на підлозі води, сторонніх предметів, пролитих або розсипаних залишків продуктів харчування тощо; цілісність і справність ізоляції електропроводки, розеток, кнопок на пультах керування

ppt
Додав(-ла)
Силенок Оксана
Додано
28 травня
Переглядів
114
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку