Презентація на урок за темою "Наклеювання плит утеплення"

Про матеріал
Закріпити знання учнів про технічні характеристики клейових сумішей, про способи нанесення клейових розчинових сумішей на плити утеплення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Наклеювання плит утеплення на поверхню стін ” Презентація на тему: викладач професійно-теоретичної підготовки ЛОЗОВИК ОКСАНА МИХАЙЛІВНА

Номер слайду 2

Інструменти З інструментів знадобляться наступні: • Низькообертовий дриль з насадкою для приготування клейової суміші. • Шпателі для нанесення клею. • Терка для вирівнювання поверхонь. • Ніж для різання пінопласту. • Вимірювальні інструменти - рулетка, рівень, схил, мірний шнур.

Номер слайду 3

Пристосування Риштування, драбини універсальні

Номер слайду 4

Матеріали пінополістирольні плити вода клейова суміш

Номер слайду 5

Розчинові суміші готують в пластмасових посудинах місткістю від 15 до 25 дм3. Для перемішування сухої суміші використовують дриль з рамною насадкою. Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду

Номер слайду 6

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Нанесення клейової розчинової суміші на теплоізоляційні плити.

Номер слайду 7

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Після нанесення клейової суміші плити утеплювача наклеюють на поґрунтовану поверхню основи. Час, що минув з моменту нанесення клейової суміші на плиту, до приклеювання плити до основи, не повинен перевищувати 20 хв.

Номер слайду 8

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Плити утеплювача закріплюють на конструкції знизу вгору, встановлюючи перший ряд плит на перфоровані цокольні профілі.

Номер слайду 9

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Плиту прикладають до поверхні стіни на 15-20 мм від проектного положення, а потім ударяючи напівтерком, зміщають до рівня сусідніх плит.

Номер слайду 10

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Потрапляння клейової розчинової суміші в шов між плитами утеплювача неприпустиме.

Номер слайду 11

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Ширина стику між плитами утеплювача не повинна перевищувати 2 мм. Якщо шов перевищує 2 мм, то стик заповнюють смужкою, вирізаною з плити утеплювача.

Номер слайду 12

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Вертикальні шви між плитами мають бути зміщені один щодо одного. На розі будинку або споруди торці плит також мають бути зміщені методом “перев`язування”.

Номер слайду 13

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду Контроль відхилення плит утеплювача від вертикалі.

Номер слайду 14

Наклеювання плит утеплення на поверхню стін фасаду У разі, коли на стиках суміжних плит є нерівності, їх видаляють дерев'яною теркою, робоча поверхня якої обгорнута наждаковим папером.

Номер слайду 15

На будівництві кожен з працівників має пройти інструктаж з охорони праці ОХОРОНА ПРАЦІ

Номер слайду 16

На будівництві кожен з працівників має використовувати засоби індивідуального захисту. ОХОРОНА ПРАЦІ

Номер слайду 17

Робоче місце має бути чистим, інструменти не повинні лежати на підлозі. ОХОРОНА ПРАЦІ

Номер слайду 18

Щоб уникнути ураження електричним струмом, забороняється доторкатися до відкритих струмоведучих частин електроустаткування та оголених проводів. Включати в мережу механізований інструмент, механізми та інші струмоприймачі тільки за допомогою призначених для цього пристроїв. ОХОРОНА ПРАЦІ

Номер слайду 19

При роботі на висоті потрібно перевірити на міцність всі риштування та підмости, перевірити всі з'єднання та кріплення. ОХОРОНА ПРАЦІ

ppt
Додав(-ла)
Лозовик Оксана
Додано
1 березня 2023
Переглядів
739
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку