Презентація на тему "Матеріали для підготовки поверхонь торгової марки Ceresit"

Про матеріал
Презентація на тему "Матеріали для підготовки поверхонь торгової марки Ceresit" пропонується педагогічним працівникам з метою вивчення новітніх технологій і матеріалів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Матеріали торгової марки Ceresit

Номер слайду 2

Матеріали для підготовки поверхонь

Номер слайду 3

Матеріали для підготовки поверхонь

Номер слайду 4

Ґрунтівка універсальна глибокопроникаюча. ЗАСТОСУВАННЯCeresit CT 14 призначена для:обробки гігроскопічних (поглинаючих) основ перед нанесенням опоряджувальних (облицювання, фарбування, оштукатурення), гідроізоляційних робіт та улаштування підлог;просочення мінеральних основ;створення прозорої гідрозахисної плівки на бетонних плитах, а також на плитах з бетону з відкритим заповнювачем;збільшення поверхневої міцності бетону, штукатурки та покриттів підлоги на цементній основі;ущільнення поверхні у швах, які підлягають затиранню;для підвищення міцності, додаткового ущільнення, захисту від передчасного висихання поверхні промислових бетонних підлог зі зміцненним верхнім шаром. Не рекомендується для використання у закритих непровітрюваних приміщеннях і нанесення на щільні глазуровані або непоглинаючі основи. Можливе застосування на стінах і підлогах під час виконання внутрішніх і зовнішніх робіт.

Номер слайду 5

Дисперсійна ґрунтівка для поглинальних мінеральних основ. ВЛАСТИВОСТІзнижує водопоглинання. Не містить органічних розчинниківзв'язує пил і укріплює поверхнюдля збільшення адгезії між шарамирекомендується для підлог з підігрівом. ЗАСТОСУВАННЯВодно-дисперсійна ґрунтівка Ceresit R 777 призначена для підготовки мінеральних основ з високою поглинальною здатністю, рекомендується для їх просочення та укріплення, а також зменшення водопоглинання, перед нанесенням матеріалів для опорядження (самовирівнювальних підлог, клеїв, штукатурок тощо). Щільні основи з низькою поглинальною здатністю рекомендується проґрунтувати Ceresit R 766.

Номер слайду 6

У хімії: Дисперсією хімічних сполук називається суміш з двох або більше речовин, які дрібно розподілені один в одному. При цьому їх легко можна розділити фізичним способом. Ця властивість знайшла широке застосування у виготовленні будівельних сумішей: грунтовок, штукатурок, лакофарбових матеріалів для зовнішніх і внутрішніх робіт. Наприклад, виготовлена на основі водної дисперсії полімеру шпаклівка краще, ніж гіпсова або цементна своєю екологічністю і довгим терміном зберігання.

Номер слайду 7

ШПАКЛІВКИ ТА ШТУКАТУРКИCERESIT IN 95Інтер’єрна акрилова шпаклівка (зерно 0,07 мм)CERESIT CT 24 Фасадна штукатурка для вирівнювання мурувань з пористих блоків. CERESIT CT 25 Штукатурка цементно-вапняна для вирівнювання поверхонь всередині будівель. CERESIT CT 29 Шпаклівка полімерцементна армована для вирівнювання та шпаклювання поверхонь перед оздобленням всередині та зовні будівель. CERESIT CT 95 (0,15 ММ) ДЛЯ ЗОВНІШНІХ РОБІТАкрилова шпаклівка для зовнішніх робіт (зерно 0,15 мм) для підготовки поверхонь перед опорядженням. CERESIT CT 225 БІЛА

Номер слайду 8

Інтер’єрна акрилова шпаклівка (зерно 0,07 мм)ВЛАСТИВОСТІеластична. Паропроникналегко шліфуєтьсялегко наноситься на поверхню конструкційдрібнодисперсна (фінішна)висока тріщиностійкістьбілосніжнамашинне нанесенняпідходить для створення нескладної структурної поверхніЗАСТОСУВАННЯІнтер’єрна акрилова шпаклівка Ceresit IN 95 призначена для фінішного опорядження мінеральних поверхонь усередині приміщень, у тому числі гіпсокартону, деревинно-волокнистих, деревинно-стружкових плит і плит OSB, перед фарбуванням усіма видами дисперсійних фарб або перед декоративним оздобленням. Рекомендується для опорядження неміцних поверхонь, а також поверхонь із високою поглинальною здатністю.

Номер слайду 9

Шпаклівки і штукатурки. ЗАСТОСУВАННЯСуміш Ceresit СТ 24 призначена для вирівнювання поверхонь із ніздрюватого бетону (газо- та пінобетону, ракушняку, керамзитобетону тощо) перед оздобленням всередині та зовні будівель. Ефективна для заповнення швів, ремонту тріщин, раковин та інших дефектів. Рекомендується для вирівнювання цегляного мурування, цементно-піщаних блоків, поверхонь з бетону тощо. Товщина шару за одне нанесення — від 3 до 30 мм.

Номер слайду 10

Штукатурка цементно-вапняна для вирівнювання поверхонь всередині будівель. ВЛАСТИВОСТІвисока паропроникністьдля ручного та машинного нанесеннятріщиностійкістьзапобігає утворенню плісняви та грибківстійкість до сповзання з вертикальних поверхоньмаксимальна товщина шару 25 мм за одне нанесення. ЗАСТОСУВАННЯСуміш Ceresit CT 25 призначена для вирівнювання мінеральних поверхонь (із цегли, бетону, керамзитобетонних блоків та блоків із ніздрюватого бетону) всередині будівель при товщині шару від 5 до 25 мм за одне нанесення. Затверділий штукатурний шар рекомендується вирівнювати та оздоблювати шпаклівками, тонкошаровими декоративними штукатурками, фарбами, плиткою.

Номер слайду 11

Шпаклівка полімерцементна армована для вирівнювання та шпаклювання поверхонь перед оздобленням всередині та зовні будівель. ВЛАСТИВОСТІлегко наноситься шаром до 20 мм. Зручна у використанніармована мікроволокнамитріщиностійкість. ЗАСТОСУВАННЯШпаклівка Ceresit CT 29 призначена для ремонту та вирівнювання перед оздобленням мінеральних поверхонь стін і стель шаром від 2 до 20 мм всередині та зовні будівель. Ефективна для заповнення швів, ремонту тріщин, заглиблень та інших дефектів.

Номер слайду 12

Акрилова шпаклівка для зовнішніх робіт (зерно 0,15 мм) для підготовки поверхонь перед опорядженням. ВЛАСТИВОСТІводостійкаморозостійкаеластична. Паропроникналегко шліфуєтьсядрібнодисперсна. ЗАСТОСУВАННЯCeresit CT 95 призначена для фінішної підготовки мінеральних поверхонь фасаду перед їх оздобленням. Найбільш ефективна для поверхонь з низькою міцністю та високим водопоглинанням. Рекомендована для відновлення захисно-декоративного шару в системах теплоізоляції, а також для ремонту дрібних тріщин на поверхні зовнішніх огороджувальних конструкцій.

Номер слайду 13

Шпаклівка фасадна фінішна (біла) для підготовки поверхонь фасадів та інтер'єрів перед оздобленням. ВЛАСТИВОСТІводостійкаморозостійкависока адгезія до мінеральних основтовщина шару за одне нанесення — до 3 мм (шпаклювання), до 5 мм (декорування)Зручна у використанніармована мікроволокнамидля внутрішніх і зовнішніх поверхонь. ЗАСТОСУВАННЯШпаклівка Ceresit СТ 225 призначена для тонкошарового вирівнювання поверхонь будівельних конструкцій всередині та зовні будівель перед їх оздобленням. Ефективна при ремонті тріщин, раковин, інших дефектів із глибиною пошкодження до 3 мм. Рекомендується для фінішного вирівнювання стін і стель всередині будівель перед нанесенням водно-дисперсійних фарб, приклеюванням шпалер, а також для створення різноманітних фактур при виконанні декоративних штукатурок.

pptx
Додано
4 березня 2023
Переглядів
303
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку