Презентація "НАРОДНЕ ВБРАННЯ ЯК ФЕНОМЕН КУЛЬТУРИ ПОЛЬЩІ".

Про матеріал
Дана презентація є частиною майстер-класу «Виготовлення ляльок у польських костюмах на основі українських ляльок-мотанок», який розроблений для учнів 6-7 класів. У ній показане яскраве польське національне вбрання різних регіонів Польщі. Показ презентації може відбуватися під будь-яку польську народну пісню. Приємного перегляду!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

НАРОДНЕ ВБРАННЯ ЯК ФЕНОМЕН КУЛЬТУРИ ПОЛЬЩІЛЯЛЬКИ у польських національних костюмах на основі українських ляльок - мотанок(До дня Європи в Україні)

Номер слайду 2

День Європи. Проведення цієї загальнодержавної акції було започатковано відповідно до Указу Президента України № 339 від 19.04.2003 року, згідно з яким встановлено третю суботу травня датою святкування в Україні Дня Європи. Вперше заходи, присвячені цьому дню, проводилися в 2003 році.

Номер слайду 3

Кожна нація самобутня і однією з головних її рис є їхні національні костюми. Через костюми можна дуже багато чого зрозуміти і про країну.

Номер слайду 4

Традиційні польські народні костюми змінюються відповідно до області.

Номер слайду 5

Бамберка Німецькі переселенці Бамберга в декількох селах неподалік Познані. Ловічанка Лодзьке воєводство. Краков'янка Західна. Кшчонов'янка Люблінське воєводство. Подхалянка Костюм горянки з області неподалік від Закопане, південь Польщі.

Номер слайду 6

Горалка Сілезький Бескид. Бельщанка. Цешінка. Любушанка. Добжінка Куявия - Поморське воєводство.

Номер слайду 7

Курпіанка Курпів район Мазовії. Білгорайка. Пижіцзянка. Шамотулянка Місто неподалік від Познані. Вемкеня

Номер слайду 8

Лазданова Ірина Юріївна. КЗ «МЦКПР» м. Марганець керівник гуртка «Рукоділля», народний майстер Національної Спілки майстрів народного мистецтва України

Номер слайду 9

Дякую за увагу

pptx
Додано
11 травня 2020
Переглядів
741
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку