Презентація "Наш дім - Сонячна система"

Про матеріал

Як швидко запам'ятати планети Сонячної системи; чому не тільки Земля, а вся Сонячна система - наш спільний дім? Саме такі запитання ставились перед учнями під час вивчення теми "Всесвіт". До уваги пропоную роботу учениці 5-Б класу Арествої Д, як рефлексію до одного з уроків. Дякую.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Наш дім- сонячна система. Учениці 5-Б класу. Арестової Дар’ї

Номер слайду 2

Сонячна система

Номер слайду 3

Наш дім. Ми завжди вважали, що планета яка знаходиться найближче до Сонця найгарячіша. Але це не так. Найгарячішою планетою виявилася Венера, хоча вона друга по віддаленості від Сонця.

Номер слайду 4

Сонячна система: У космосі рухається все. Сонячна система обертається навколо центру Галактики зі швидкістю 220-240 км / с, а на те, щоб закінчити один період обертання у неї йде близько 240 млн років.

Номер слайду 5

Наш дім. У всесвіті є дуже багато галактик. Один із них – це Чумацький шлях, який пролягає у середині космічної пустелі.

Номер слайду 6

Сонячна система

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Наша галактика. Наша галактика виявилася одинокою галактикою, тому що всі сусіди знаходяться дуже далеко, але вони все одно являються сусідами.

Номер слайду 10

Висновок. Отже все взаємозв’язано. Сонячна система, планети, зорі, сузір’я, комети…………… Висновок: якщо б не було Сонця, не було б життя. А щоб краще запам‘ятати усі планети, потрібно знати правило. Маючи Великі Здібності Юрко Співае Українські Наспіви.

Номер слайду 11

pptx
Додано
8 січня 2019
Переглядів
26178
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку