Презентація "Найпопулярніші цукерки"

Про матеріал
Презентація до уроку Я досліджую світ на тему "Де з'явилися цукерки? 4 клас НУШ за підручником О.Волощенко, О.Козак, Г.Остапенко
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Найпопулярніші види цукерок

Номер слайду 2

Цукерки – цукрові та шоколадні вироби, зацукровані фрукти, вживаються як десерт, перекусу. Як мінімум на 60 відсотків складаються з цукру. Цукерки бувають глазуровані, неглазуровані та шоколадні. Вважаються відмінним подарунком для малознайомих людей. Солодощі привозять в якості сувенірів з поїздок, вони є частиною свят.

Номер слайду 3

Види цукерок: Карамель - складається з підігрітого цукру, крохмалю / патоки і інертного сиропу, буває льодяниковою, з начинкою, вітамінізованою, м'якою;

Номер слайду 4

Ірис - готується шляхом уварювання згущеного молока з цукром, патокою, і жиром (вершковим або рослинним маслом / маргарином);

Номер слайду 5

Шоколадні цукерки - на основі какао масла і цукру, в залежності від кількості останнього бувають темними, молочними або білими;

Номер слайду 6

Трюфелі - цукерка круглої форми з кремовою начинкою з шоколаду, свіжих вершків і вершкового масла;Фруктові - цукерки на основі фруктів (полуниця, курага, родзинки, чорнослив);

Номер слайду 7

Молочні - цукерки на основі вершків, або сухого молока. Батончики - цукерка довгастої форми, найчастіше містить нугу, горіхи карамель, шоколадну начинку; позиціонується як варіант швидкого перекусу.

Номер слайду 8

Горіхові (в тому числі грильяжні) - солодощі, які містять горіхи і насіннячка. Желейні - солодощі на основі фруктового соку, з додаванням желатину, пектину, або агар-агар, сюди ж відноситься зефір.

Номер слайду 9

Цукати - фрукти відварені в цукровому / цукрово-паточному сиропі. Льодяник - тягуча карамель на паличці.

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Негода Екатерина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
28 жовтня 2022
Переглядів
1619
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку