Цукерки – цукрові та шоколадні вироби, зацукровані фрукти, вживаються як десерт, перекусу. Як мінімум на 60 відсотків складаються з цукру. Цукерки бувають глазуровані, неглазуровані та шоколадні. Вважаються відмінним подарунком для малознайомих людей. Солодощі привозять в якості сувенірів з поїздок, вони є частиною свят.
Номер слайду 3
Види цукерок: Карамель - складається з підігрітого цукру, крохмалю / патоки і інертного сиропу, буває льодяниковою, з начинкою, вітамінізованою, м'якою;
Номер слайду 4
Ірис - готується шляхом уварювання згущеного молока з цукром, патокою, і жиром (вершковим або рослинним маслом / маргарином);
Номер слайду 5
Шоколадні цукерки - на основі какао масла і цукру, в залежності від кількості останнього бувають темними, молочними або білими;
Номер слайду 6
Трюфелі - цукерка круглої форми з кремовою начинкою з шоколаду, свіжих вершків і вершкового масла;Фруктові - цукерки на основі фруктів (полуниця, курага, родзинки, чорнослив);
Номер слайду 7
Молочні - цукерки на основі вершків, або сухого молока. Батончики - цукерка довгастої форми, найчастіше містить нугу, горіхи карамель, шоколадну начинку; позиціонується як варіант швидкого перекусу.
Номер слайду 8
Горіхові (в тому числі грильяжні) - солодощі, які містять горіхи і насіннячка. Желейні - солодощі на основі фруктового соку, з додаванням желатину, пектину, або агар-агар, сюди ж відноситься зефір.
Номер слайду 9
Цукати - фрукти відварені в цукровому / цукрово-паточному сиропі. Льодяник - тягуча карамель на паличці.