Презентація "Не секрет"

Про матеріал
Що, якщо ви спробуєте всі звичні речі робити лівою рукою? Незграбні відчуття і дискомфорт ? І кожен раз, коли відчуваєте певну незручність, знайте, що так Ваш мозок пристосовується, тренується, вчиться, створює нові нейронні зв'язки. Подібні щоденні тренування протягом одного місяця, можуть істотно поліпшити творчі навички, збільшити просторову уяву та фантазію. Не бійтеся експериментувати ,пробувати щось нове, задавати своєму мозку все складніше і складніше завдання для вирішення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

н. Езвичність і новизна. 

Номер слайду 2

Номер слайду 3

зелений синій жовтий білий чорний білий синій зелений червоний синій зелений жовтий чорний синій білий червоний rrrr

Номер слайду 4

а. ЛФАВІТ А Б В Г Ґ Д Е Є Д З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю

Номер слайду 5

r

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Станьте прямо, злегка зігніть руки в ліктях. З’єднайте вказівний і великий палець в кільце. З максимальною силою по черзі натискайте середнім, безіменим пальцем і мізинцем на великий палець. Повторіть в зворотній послідовності.

Номер слайду 10

На одній руці з’єднайте з великим пальцем вказівний, на другій руці — мізинець. Стискайте великим пальцем інші пальці по порядку. На першій руці рух йде від вказівного до мізинця. На другій — від мізинця до вказівного.

Номер слайду 11

Великий палець на лівій руці з’єднайте з вказівним пальцем на правій руці і навпаки. Розтисніть нижні пальці, переведіть наверх і знову стисніть. Вийде своєрідна доріжка.

Номер слайду 12

З’єднайте пальці так само, як в попередній вправі. Роблячи доріжку, натискайте правим великим пальцем не тільки на вказівний палець лівої руки, але і по черзі на всі інші пальці. В цей час великий лівий палець натискає тільки на вказівний правий палець.

Номер слайду 13

https://www.youtube.com/watch?v=p. G9cy. Cv. AYIQ15 сайтів-тренажерів для мозкуhttps://life.pravda.com.ua/society/2015/05/19/194064/https://www.youtube.com/watch?v=JRUN-KHUBWs

pptx
Додав(-ла)
Юхимець Лілія
Додано
13 лютого 2021
Переглядів
444
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку