Презентація "Новітні технології при вивченні англійської мови"

Про матеріал

матеріал буде корисний для підвищення якості викладання іноземної мови за рахунок ефективного використання новітніх сучасних технологій, створення засобів наочності, матеріалів для комп ютеризованих уроків, що сприятиме розширенню можливостей індивідуалізації та дифференціації навчання учнів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасні новітні технології у практичній роботі по розвитку комунікативної компетентності учнів Просянська ЗОШ I-III ст. 2017р.

Номер слайду 2

Мета:підвищити якість викладання іноземної мови шляхом ефективного використання новітніх сучасних технологій, створюючи засоби наочності, матеріали для комп’ютеризованих уроків, що дозволить розширити можливості індивідуалізації і диференціації навчання учнів.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Використання новітніх технологій дозволяє : Стимулювати здатність до розумового сприйняття і переробки зовнішньої інформаціїЗаохочувати учнів до висловлення власної думкивиражати свої почуття і використовувати власний досвід.стати активними учасниками навчальної діяльності

Номер слайду 5

різноманітні комп’ютерні технології: мультимедійні презентаціїелектронні таблицівідеоматеріалиІнтернет-ресурсипрограмне забезпечення до навчально-методичних комплексівінтерактивні посібники з граматики

Номер слайду 6

Всесвітня мережа ховає у собі безліч ресурсів, сайтів, де учні мають змогу прослухати автентичні тексти, прочитати газети або самим створити плакат («Захисти своє довкілля», «Я – за здоровий спосіб життя» і т.п.) . Останній час серед молоді дуже популярними стали так звані подкасти, які я можна використовувати при вивченні як граматичного, так і лексичного матеріалу. Це дуже цікавий засіб навчанню ситуативної лексики.

Номер слайду 7

Інтернет ресурси з он-лайн вправами.

Номер слайду 8

реалізація методу проектів сьогодні майже неможлива без використання Інтернету.

Номер слайду 9

створення презентацій-проектів з тем «Творчість Шекспіра», «Футбол – найкраща гра», «Мій веб-сайт»), «Захист навколишнього середовища». Учні не просто створюють проекти, вони також захищають їх, що відбувається більш успішніше, ніж просто при підготовці доповіді.

Номер слайду 10

позитивні моменти впровадження сучасних технологій:· мотивує навчання більше, ніж просто аудіо- та відео матеріали;· дає можливість вчителеві ширше застосовувати індивідуальний підхід;· сприяє розвитку самостійності учнів, спонукає користуватися інформацією, що безпосередньо стосується їхнього особистого чи професійного життя;· надає інформацію щодо інших мов та культур;· завдяки наявності різноманітних типів текстів підвищує мовні компетенції;· забезпечує актуальним матеріалом, що відповідає інтересам і потребам учнів.

Номер слайду 11

Завдяки впровадженню ІКТ на своїх уроках можна досягти індивідуалізації та інтенсифікації навчання та підвищити пізнавальну активність учнів. Це доводить, що використання ІКТ робить процес навчання більш ефективним і цікавим, сприяє розвитку особистих якостей учнів.

Номер слайду 12

pptx
Додано
18 липня 2018
Переглядів
1731
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку