Презентація. Олімпіада в Сочі.

Про матеріал
Презентація присвячена ХХІІ Олімпійським зимовим іграм у Сочі. Символіка. Медалі. Призери. Підсумки. Матеріал для використання на уроках фізичного виховання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ХХІІ Зимові Олімпійські ігри Презентацію підготувала вчитель Троїцького ліцею Полстянкіна І.Є.

Номер слайду 2

Росія м. СОЧІ 7 - 23 .02 98 комплектів медалей 2014 рік 7 видів спорту

Номер слайду 3

Олімпійські талісмани

Номер слайду 4

Білий ведмедик. Білий ведмідь мешкає в льодяному іглу за далеким північним колом. Його будиночок повністю збудований із льоду і снігу. На стіні завжди висить емблема - Сочі 2014 . Тут і ліжко, і комп’ютер, і сніговий душ, і навіть спортивний тренажер, щоб ведмедик завжди міг залишатися у формі. Завдяки йому ведмедик навчився кататися на лижах, грать в кьорлінг и бігать на ковзанах. Більше за все йому подобається кататися на санчатах.

Номер слайду 5

Леопард. Леопард мешкає серед гілок великого дерева, яке росте на засніженій скелі кавказських гір. За покликанням він рятувальник. Завжди готовий прийти на допомогу. Говорять, не раз допомагав рятувати розташовані біля підніжжя гір села від снігових сходів , за що і був нагороджений почесною емблемою Сочі 2014. Леопард відмінно катається на сноуборді, він навчив цьому виду спорта своїх друзів. Цей талісман відрізняється веселим норовом і любить великі компанії.

Номер слайду 6

Зайка. Зайка відома як найактивніша мешканка олімпійського містечка. Всі дивуються - як це вона все встигає?! Вона не тільки відмінниця у Лісовій Академії, але й надійна помічниця в сімейному ресторані "Лісова загата" і постійна учасниця спортивних змагань. На шийці у неї красується метелик з емблемою олімпіади Сочі 2014. Крім того, цей талісман Олімпіади 2014 любить співати і танцювати.

Номер слайду 7

Олімпійські медалі Сочі

Номер слайду 8

Олімпійські чемпіони Сочі 1. Семеренко Віта (біатлон,естафета)2. Джима Юлія (біатлон,естафета)3. Семеренко Валя (біатлон,естафета)4. Підгрушна Олена (біатлон,естафета)5. Семеренко Віта(спринт)

Номер слайду 9

Золоті призері

Номер слайду 10

Біатлон,естафета1. Семеренко Віта 2. Джима Юлія 3. Семеренко Валя 4. Підгрушна Олена

Номер слайду 11

Бронзові призери

Номер слайду 12

Спринт 7,5 км. Вікторія Семеренко

Номер слайду 13

Талісмани паралімпійських ігор Сочі У якості талісманів Паралімпійських ігор у Сочі було обрано Сніжинку і Промінчика. Промінчик прилетів з самої жаркої планети, а Сніжинка - с льодяної. Ми абсолютно різні -але у нас багато спільного. Нам подобається надихати особливих людей на особливі досягнення! Ми допомагаєм землянам відкривать фантастичні можливості у самих себе.

Номер слайду 14

Україна на зимових Паралімпійських іграх 2014 У неофіційному медальному заліку українська збірна зайняла четверте місце, здобувши 5 золотих, 9 срібних і 11 бронзових медалей (всього — 25), поступившись лише збірній Росії, Німеччини та Канади. За загальною кількістю медалей у медальному заліку Україна посіла 2 місце, поступившись лише господарям - збірній Росії (всього 80 медалей).

Номер слайду 15

Над створенням презентації було використано ресурси ІНТЕРНЕТУ

pptx
Додано
19 грудня 2021
Переглядів
340
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку