Презентація "Онлайн дошка Lino it- ефективний мережевий сервіс для створення електронних стін"

Про матеріал
В презентації можна ознайомитися з можливостями використання інтерактивної дошки Lino it на уроках англійської мови під час дистанційного та змішаного навчання, покроковою технологічною інструкцією щодо роботи у мобільній версії Lino it та способами використання онлайн дошки на уроках англійської мови.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Онлайн дошка Lino it- ефективний мережевий сервіс для створення електронних стін Підготувала Вчитель англійської мови Уманської спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченням англійської мови Кравченко І.В.

Номер слайду 2

Нормативна база «Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти», затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 08 вересня 2020 р. № 1115 «Деякі питання організації дистанційного навчання» (зареєстровано в Міністерстві юстиції України за № 941/35224 від 28 вересня 2020 року, опубліковано 16 жовтня 2020 року) 

Номер слайду 3

. дистанційне навчання – це форма навчання з використанням комп’ютерних і телекомунікаційних технологій, які забезпечують інтерактивну взаємодію педагогів, вихованці, учнів та батьків на різних етапах навчання, а також передбачає самостійну роботу з матеріалами інформаційної мережі

Номер слайду 4

Для забезпечення дистанційного навчання учнів учитель/ка може створювати власні веб-ресурси або використовувати інші веб-ресурси на свій вибір. При цьому необхідно обов’язково надати учням рекомендації щодо використання ресурсів, послідовності виконання завдань, особливостей контролю тощо.

Номер слайду 5

Найголовнішим критерієм вибору інструментів для організації дистанційного навчання має бути відповідність поставленим методичним цілям, тобто те, наскільки певний сервіс чи ресурс уможливлює досягнення очікуваних результатів навчання в дистанційному форматі.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Переваги дистанційного навчання

Номер слайду 8

Вебсервіс Linoit – це безкоштовний інтернет-майданчик для організації спільної роботи вчителя та учнів як у школі так і в позаурочний час, для генерування ідей та обміну інформацією. У Linoit можна створювати необмежену кількість полотен до яких кріпляться стікери з різноманітним цифровим контентом: текстові повідомлення, файли різного формату, зображення, відеофрагменти, посилання на інші корисні сторінки мережі Інтернет.

Номер слайду 9

Реєстрація на Lino it

Номер слайду 10

Створення нового полотна

Номер слайду 11

Нове полотно

Номер слайду 12

Робота з стікерами та цифровим контентом Кольорові стікери Додати зображення Додати відео Додати файли

Номер слайду 13

Використання дошки Lino it під час дистанційного навчання

Номер слайду 14

Зразки полотен

Номер слайду 15

Зразки завдань

Номер слайду 16

Приклади використання віртуальних інтерактивних дошок Для проведення «мозкового штурму» Для розміщення навчального матеріалу або завдань на пошук інформації Для систематизації знань Як майданчик для збирання ідей для проектів та їх обговорення Для організації спільної діяльності Для представлення результатів роботи Для проведення рефлексії

Номер слайду 17

Переваги дошки Lino it Розміщувати посилання на різні веб-ресурси; Писати правила Писати текстові повідомлення та завдання Розміщувати файли різних форматів, алгоритми роботи; Додавати ілюстрації, рисунки, фото; Розміщувати різноманітні тренажери та інтерактивні вправи; Увесь матеріал до теми чи до уроку можна розмістити на одному полотні

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Могильна Людмила
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Євтушок Алла Сергіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
9 січня 2022
Переглядів
2399
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку