Презентація "Опис досвіду вчителя української мови та літератури"

Про матеріал

В презентації представлений опис досвіду вчителя української мови та літератури. Девіз, педагогічне кредо, методична тема над якою працює вчитель, освітні технології, методи роботи, впровадження ІКТ, цікаві уроки та заходи, майстер-класи, семінари, самоосвіта.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчій звіт. Федоренко Олени Миколаївни,вчителя української мови та літератури. КЗ “НВО №33 “ЗШ І-ІІІ ступенів, ДНЗ Кіровоградської міської ради. Кіровоградської області

Номер слайду 2

Мій девіз: “ Вік живи – то вік учись”. Моє педагогічне кредо: " Я – особистість, ти – особистість, я – важлива людина, ти важлива людина. Я хочу, щоб мене вислухали, і ти заслуговуєш на те, щоб тебе вислухали"

Номер слайду 3

Науково-методична діяльність. Методична тема, над якою процюю:«Впровадження особистісно-орієнтованої технології навчання на уроках української мови й літератури»

Номер слайду 4

Технології, що використовуються:1. Інтерактивні технології2. Диференційне навчання3. Проблемне навчання. 4. Робота з навчальними комп’ютерними й мультимедійними програмами.5. Інформаційні та комунікаційні технології.6. Дистанційне навчання.7. Синхронне навчання.8. Адаптивне навчання

Номер слайду 5

Методи, що використовуються: Робота в парах. Робота в групах.«Мікрофон». Незакінчене речення. Мозковий штурм. Розігрування ситуацій за ролями. Дискусія. Дебати. Метод ПРЕС. Бесіда.

Номер слайду 6

Впровадження ІКТ У своїй роботі я користуюсь електронною поштою, коли мені потрібно донести певну інформацію до учнів. Для організації середовища мережевої взаємодії між учасниками навчального процесу можна створити блог на базі сервісу Blogger.  За допомогою Google Форми можна легко створювати опитувальники, вікторини, анкети. Підходить для організації засобів діагностики і моніторингу виконання домашнього завдання та самостійної роботи на уроці. На уроках словесності при вивченні біографії письменників, демонструю відеоролики із відео-каналу You. Tube, у яких йдеться про цікаві факти життя та творчості митців, характеристика культурного розвитку певної доби. Learning. Apps.org - онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Збираючи пазл, Jigsawplanet можна подорожувати по різних містах і країнах, побачити кращі картини найвідоміших художників, зануритися у світ фентезі іказкових героїв, пограти з улюбленими тваринами і, взагалі, - створитисвій власний світ. Thing. Link – сервіс для створення інтерактивного зображення, який перетворює звичайні картинки в інтерактивні об’єкти.

Номер слайду 7

Цікаві уроки та заходи

Номер слайду 8

Майстер-класи. Майстер-клас Майсер-клас з використання«Вровадження Smart-дошки «Написання інформаційних сервісів прикметників.»у закладі. Інтерактивний плакат. Колаж»

Номер слайду 9

Майстер-клас «Використання інтерактивного плакату «Рідний край - Кіровоградщина» на міському семінарі – практикумі для вчителів географії та природознавства.

Номер слайду 10

Семінари. Міський семінар-практикум Семінар-практикуму для вчителівдля голів шкільних зарубіжної літератури з проблемиметодичних об'єднань "Використання сервісів вчителів української Google Apps for Education намови та літератури уроках зарубіжної літератури.

Номер слайду 11

Самоосвіта

pptx
Додано
22 березня 2018
Переглядів
6297
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку