Презентація "Опитування з теми "Холодні страви та закуски""

Про матеріал
Питання з відповідями у вигляді презентації для опитування здобувачів освіти з робітничої професії "Кухар"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

1. Чим цінні холодні страви і закуски? Холодні закуски є основним джерелом вітамінів С, групи В, мінеральних речовин, ароматичних, смакових речовин

Номер слайду 2

2. Чому холодні страви і закуски подають на початку приймання їжі? Вони збуджують апетит, стимулюють діяльність травних залоз, урізноманітнюють харчування, поліпшують засвоюваність їжі

Номер слайду 3

3. Як класифікують холодні закуски за характером кулінарної обробки і основним продуктом?За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна розділити на такі групи: бутерброди, салати, вінегрети, страви з овочів, грибів, риби, м'яса, яєць.

Номер слайду 4

4. В якому цеху готують холодні страви та закуски? Яка температура їх подачі?Холодні страви і закуски готують в холодному цеху. Температура подачі - І2-І4°С

Номер слайду 5

5. Який посуд використовують для подачі холодних страв і закусок?Холодні страви і закуски подають на фарфорових блюдах овальної і круглої форми, тарілках для оселедця, лотках, кришталевих і фарфорових вазах, одно- та багатопорціонних салатниках, розетках, креманках.

Номер слайду 6

6. Якщо оболонку з копченої ковбаси зняти важко, то необхідно...ковбасу занурити на 1-2 хвв гарячу воду

Номер слайду 7

7. Як підготувати шпроти, сардини для холодних страв і закусок? Шпроти, сардини виймають з банки, перекладають у чистий сухий посуд і потім розділяють на порції без додаткової обробки

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кравченко Юлія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
21 вересня 2021
Переглядів
1025
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку