Картки -завдання "Збери до купи"

Про матеріал
Картки-завдання для закріплення знань з теми "Напівфабрикати з котлетної маси" для здобувачів освіти з робітничої професії "Кухар"
Перегляд файлу

Збери до купи

 

1.Котлети січені

Котлетну масу порціюють (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають овально-приплюснутої форми з одним загостреним кінцем до 2,0 см завтовшки, 10-12 см завдовжки і 5 см завширшки, смажать

2.Биточки

Котлетну масу порціюють (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають приплюснуто-округлої форми до 2 см завтовшки, 6 см у діаметрі

 

 

 

3.Зрази січені

Котлетну масу з меншою кількістю хліба порціюють (1-2 шт. на порцію), надають форми кружальця завтовшки 1 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, обкачують у червоній паніровці, формують у вигляді цеглинки з овальними краями

4.Тюфтельки

До котлетної маси з меншою кількістю хліба додають дрібно нарізану шатковану пасеровану цибулю, добре перемішують, порціонують (2-4 шт. на порцію), формують у вигляді кульок діаметром 3-4 см, обкачують у борошні.

Збери до купи

1.Біла паніровка

Дрібно потертий черствий пшеничний хліб без скоринки

 

2.Борошняна паніровка

Просіяне пшеничне борошно

 

 

3.Хлібна паніровка

Пшеничний хліб, нарізаний соломкою чи дрібними кубиками

4.Льєзон

Суміш яєць або меланжу, води та солі

 

5.Червона паніровка

Мелені сухарі з пшеничного хліба

 

 

 

docx
Додано
21 вересня 2021
Переглядів
351
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку