Збери до купи
1.Котлети січені |
|
Котлетну масу порціюють (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають овально-приплюснутої форми з одним загостреним кінцем до 2,0 см завтовшки, 10-12 см завдовжки і 5 см завширшки, смажать |
2.Биточки |
|
Котлетну масу порціюють (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають приплюснуто-округлої форми до 2 см завтовшки, 6 см у діаметрі
|
3.Зрази січені |
|
Котлетну масу з меншою кількістю хліба порціюють (1-2 шт. на порцію), надають форми кружальця завтовшки 1 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, обкачують у червоній паніровці, формують у вигляді цеглинки з овальними краями |
4.Тюфтельки |
|
До котлетної маси з меншою кількістю хліба додають дрібно нарізану шатковану пасеровану цибулю, добре перемішують, порціонують (2-4 шт. на порцію), формують у вигляді кульок діаметром 3-4 см, обкачують у борошні. |
Збери до купи
1.Біла паніровка |
Дрібно потертий черствий пшеничний хліб без скоринки
|
2.Борошняна паніровка |
Просіяне пшеничне борошно
|
3.Хлібна паніровка |
Пшеничний хліб, нарізаний соломкою чи дрібними кубиками |
4.Льєзон |
Суміш яєць або меланжу, води та солі
|
5.Червона паніровка |
Мелені сухарі з пшеничного хліба
|