Презентація "Особливості психологічного консультування клієнтів у кризових станах."

Про матеріал

Консультант повинен не лише допомогти клієнту

усвідомити свою озлобленість, а й довести, що вона негативно впливає на поведінку. Одні психосоматичні клієнти на вигляд приємні, зі всім погоджуються,

і важко повіри ти у їхню ворожість. Інші не здатні відчути, та й не відчувають ворожості навколо себе. При виникненні найменшої суперечки вони пасують.

Для цього можна вдатися до прикладів емоційних

слів і фантазій, аналізу різних емоційних ситуацій. Хоча та ка підготовка не завжди ефективна, вона деякою мірою до помагає усвідомити емоційні проблеми

й вербалізувати їх.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Особливості психологічного консультування клієнтів у кризовихстанах. Галецька А. 11 пп/з

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Консультування та психотерапія клієнтів з психосоматичними розладами. Консультант повинен не лише допомогти клієнтуусвідомити свою озлобленість, а й довести, що вона негативно впливає на поведінку. Одні психосоматичні клієнти на вигляд приємні, зі всім погоджуються,і важко повіри ти у їхню ворожість. Інші не здатні відчути, та й не відчувають ворожості навколо себе. При виникненні найменшої суперечки вони пасують. Для цього можна вдатися до прикладів емоційнихслів і фантазій, аналізу різних емоційних ситуацій. Хоча та ка підготовка не завжди ефективна, вона деякою мірою до помагає усвідомити емоційні проблемий вербалізувати їх.

Номер слайду 4

Особливості консультування та психотерапії при суїцидних намірах. Консультант повинен часто зустрічатися з депресивним клієнтом — особливо, якщостикається з гострою депресією. Частота зустрічей може бути 2-3 рази в тиждень зпоступовим їх зменшенням залежно від стану клієнта. У процесі консультування необхідно переборювати залежність клієнта й спонукати його до більш активної ролі.

Номер слайду 5

Консультування людей при переживанні втрати. У період втрати страждання полегшуються при сутністю рідних, друзів; причому,суттєва не їхня дійова допомога, а легка доступність упродовж кількох тижнів. Роль слухача в деяких випадках може виконувати консультант. Клієнту слід надатиможливість виражати будь-які почуття. Інше дуже важливе завдання консуль танта— допомогти близьким правильно реагувати на сум людини, яка втратила близьких.

pptx
Додано
28 травня
Переглядів
69
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку