Презентація "Парад квітів біля школи"

Про матеріал

виховати особистість з високим рівнем екологічної грамотності та культури, здатної з любов'ю ставитися до природи рідного краю і готової її охороняти.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Олександрівська загальноосвітняшкола І - ІІІ ступенів. Матеріали на районний етап акції "ПАРАД КВІТІВ БІЛЯ ШКОЛИ"Підготували: Круглова Анастасія. Ткаченко Єлизавета. Керівник - Романів Оксана Петрівна,вчитель трудового навчання

Номер слайду 2

Мета: виховати особистість з високим рівнем екологічної грамотності та культури, здатної з любов’ю ставитися до природи рідного краю і готової її охороняти;екологічно доцільної поведінки, в довкіллі властивої сучасній цивілізованій людині;формувати життєві компетенції особистості, сприяти саморозвитку, самоорганізації, самовдосконалення. Актуальність Квіти – улюблені супутники людини з давніх часів. Квіти - це завжди краса, частинка земної краси. Вони як музика,створюють піднесений настрій, надихають на творчість. Квіти – творіння людських рук ,розуму й фантазії. Це наші справжні супутники – ніжні, чарівні й хвилюючі. Квіти - це честь,це шана, це дяка.   

Номер слайду 3

Етапи реалізації1. Підготовчий етап.2. Практичне втілення проекту:вивчення нових видів і сортів декоративних рослин;планування території, підготовка ділянки; садіння квітів.3. Узагальнюючий етап

Номер слайду 4

Практичне втілення проекту:вивчення нових видів і сортів декоративних рослин

Номер слайду 5

Веселкова дуга з'єднує небо і землю, а квітка ірис переливається всіма барвами райдуги.Ірис біля стежки синіє,Розлігся кущем на межі. На сонечку квіти він грієІ гострить зелені ножі. Назва півників – ірисів – походить від імені давньогрецької богині Ірис, покровительки веселки.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Яка ж краса ці лілії червневі! В пахучих квітах - неба Божество. Строкатий ранок у садах вишневих З дощу краплинок оживляв єство Лілії білі, лілії милі. Тихе озерце, сонячні хвилі. Літечко-літо. Хлюпають хвилі. Милують очі лілії білі.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Планування території, підготовка ділянки.

Номер слайду 10

Садіння квітів

Номер слайду 11

Узагальнюючий етап

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Дякуємо за увагу!с. Олександрівка 2017р.

pptx
Додано
12 червня 2018
Переглядів
2023
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку