Презентація "Перевернутий клас в умовах змішаного навчання

Про матеріал
Матеріал для змішаного навчання учнів 7 класу за темою "Кіно", містить теоретичний матеріал та приклад уроку за технологією "Перевернутий клас"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Технологія «Перевернутий клас» в умовах змішаного навчання на уроках англійської мови. Ратушняк Т.І.

Номер слайду 2

ПЕРЕВЕРНУТЕ НАВЧАННЯМодель навчання «Перевернутий клас» (Flipped Class) являє собою різновид змішаного навчання, головною особливістю якого є те, що домашнім завданням для учнів є робота в онлайн-середовищі: перегляд навчальних відеоматеріалів або інформаційних ресурсів для опрацювання нового навчального матеріалу або закріплення вже вивченого. Натомість у класі діти під керівництвом і за допомогою вчителя виконують практичні завдання до тієї теми, яку засвоїли вдома.

Номер слайду 3

Батьки – засновники Авторами технології «Перевернуте навчання» вважаються вчителі хімії Аарон Самс і Джонатан Бергманн (США). У 2008 році вони стали записувати відеоролики зі своїми лекціями та пропонувати їх на домашнє опрацювання своїм учням. Уроки ж присвячувались лабораторним роботам, а також відповідям на питання від учнів. У власних книгах «Перевернуте навчання або як достукатися до кожного учня на уроці», вони розповідають про особливості цієї технології та її можливості. Однак вони визначають очевидні недоліки цієї технології великий об’єм технічної підготовчої роботи; - залежність від технічного оснащення школи та учнів.

Номер слайду 4

Суть поняття « перевернутий клас» Перевернутий клас (англ. Flipped classroom)— це така педагогічна модель, в якій типова подача лекцій і організація домашнього завдання міняються місцями. Учні дивляться вдома короткі відео лекції, у той час, як у класі відводиться час на виконання вправ, обговорення проектів і дискусії. Відео лекції часто розглядаються як ключовий компонент у «перевернутому» підході, вони створюються викладачем і розміщуються в Інтернеті.

Номер слайду 5

Порівняння Традиційне навчання Підготовка до уроку. Учні читають попередні матеріали. Учні слухають лекцію( або відтворення матеріалу іншими учнями) Вдома, після уроку. Учні намагаються згадати матеріал та виконати домашнє завдання. Перевернуте навчання. Учні вивчають повний модуль матеріалу у відеоформатіУчні на практиці застосовують ключові положення матеріалу. Учні перевіряють розуміння і розширюють знання більш складними завданнями

Номер слайду 6

Форми і методи впровадження перевернутого наввчання

Номер слайду 7

ПЕРЕВАГИПЕРЕВЕРНУТОГО НАВЧАННЯ Ученьякісний електронний освітній ресурс2. Підвищення мотивації для навчання3. Працюють у своєму темпі4. Матеріали уроку доступні всім, у будь-який час5. Розуміння важливості командної роботи6. Навчання поза класом в зручний час7. Відповідальність за своє навчання8. Допомога один одному в навчанні9. Критично оцінюють джерела інформації Учитель1 . Виступає в ролі координатора2. Індивідуальний підхід у навчанні3. Змінює організацію навчальної діяльності4. Учні активно працюють над завданням5. Легкий спосіб діагностики якості знань6. Можливість залучення батьків до навчального процесу

Номер слайду 8

Недоліки перевернутого навчання Учні1. Більше часу проводять за комп’ютером2. Нерівні можливості доступу до інтернету3. Важко звикнути до такої організації уроку4. Учень не може задати питання вчителю , якщо щось йому не зрозуміло при перегляді5. Домашнє завдання – обов’язкова частина уроку Учитель 1. Лягає велике навантаження2. Необхідно добре володіти ІКТ- технологіями3. Деякі діти можуть не виконувати домашнє завдання і тому повноцінно не працюватимуть на уроці.

Номер слайду 9

7 клас Тема «Кіно»https://www.youtube.com/watch?v=n-i1a. WMeh. L4&ab_channel=Melissa. Wehler03/04 A film review. Виконайте завдання згідно інструкцій: Тетяна Ратушняк•2 апр. 2023 г.100 баллов1. Перегляньте відео та повторіть прикметники для опису фільмів.2. Випишіть їх у дві колонки: позитивні та негативні3. Прочитайте текст та поповніть сп03/04 A film review. Виконайте завдання згідно інструкцій: Тетяна Ратушняк•2 апр. 2023 г.100 баллов1. Перегляньте відео та повторіть прикметники для опису фільмів.2. Випишіть їх у дві колонки: позитивні та негативні3. Прочитайте текст та поповніть список прикметників, виписавши з тексту.4. Ознайомтесь з планом опису фільма.5. Подивіться фільм, щоб бути готовим для опису за планом. Write a film review.docx. Word. How to Write a Film Review. Видео You. Tube • ‪4 минуты‬Adjectives to describe FILMs📽🎞🎥🎬Видео You. Tube • ‪0 минут‬go getter 4film review.docx. Wordисок прикметників, виписавши з тексту.4. Ознайомтесь з планом опису фільма.5. Подивіться фільм, щоб бути готовим для опису за планом. Write a film review.docx. Word. How to Write a Film Review. Видео You. Tube • ‪4 минуты‬Adjectives to describe FILMs📽🎞🎥🎬Видео You. Tube • ‪0 минут‬go getter 4film review.docx. Word

pptx
Додано
29 січня
Переглядів
226
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку