Презентація Перший урок "Діти об'єднують Україну"

Про матеріал
У даній презентації поданий матеріал, який допоможе розширити знання дітей про Україну; формувати громадянські якості: патріотизм, людяність, працьовитість; заохочувати творити добро, здобувати знання, вирости гідними громадянами своєї держави.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПЕРШИЙ УРОКЛохвицька гімназія №13-А клас. Вчитель: Волторніст Н. М.

Номер слайду 2

Тема уроку:

Номер слайду 3

ПРИВІТАННЯСонечко нам шле вітання, І найкращі побажання. Рік навчальний починаєм, Друзів в колі всіх вітаєм. Вже на рік ви підросли І у 3-А клас прийшли. Хай цей рік успішним буде, Смуток хай про нас забуде! Один одному вітайте, Щось хороше побажайте.

Номер слайду 4

Народи світу

Номер слайду 5

Народи світу

Номер слайду 6

Народи світу

Номер слайду 7

Народи світу

Номер слайду 8

Легенда про дівчину-Україну

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Символи України

Номер слайду 11

Українці

Номер слайду 12

Номер слайду 13

ФЛЕШМОБ «Діти об’єднують Україну»

Номер слайду 14

Інтерактивна карта

Номер слайду 15

Лист учасникам флешмобу. Привіт, наш новий друже!Дякуємо тобі за твою активну позицію та прагнення розвиватися у колі однолітків. Ми вражені кількістю вмотивованих підлітків та учнів, які подали заявку на участь у флешмобі # ДІТИЄДНАЮТЬУКРАЇНУ #! Ми зробили великий крок назустріч нашій загальній мрії, щоб Україна була вільною, з безхмарним небом над величезними полями. Нехай увесь світ знає, що ми, українці, – є, були й будемо окремою нацією, зі своєю культурою, мовою, державністю; сильні духом, непохитні у вірі, горді з того, що живемо на прекрасній, багатій землі. Ми впевнені, Україна – незламна та вічна…

Номер слайду 16

А тепер трішки про нас. Ми учні вже 3-А класу Лохвицької гімназії №1 Полтавської області. Споруда має три поверхи. У школі просторі класи. Багато цікавого можна побачити у біологічному, хімічному, музичному та фізичному кабінетах.   На першому поверсі є два великих спортзали. Там часто проводяться спортивні змагання. Учні нашої школи приймають у них активну участь. Учительська знаходиться на другому поверсі. Там також є велика шкільна бібліотека. Її часто відвідують учні. Також на першому поверсі знаходиться їдальня з буфетом, яку ми полюбляємо відвідувати, особливо на групі продовженого дня. У актовому залі, нещодавно відремонтованому,на сцені часто виступають талановиті учні нашої школи з концертами та конкурсами. Нам подобається наша гімназія – острівок зустрічі з добрими друзями, однокласниками, учителями. Хто хоче з нами спілкуватися ближче та дізнаватися про наші успіхи, запрошуємо на щедру Полтавську землю. Також можете передивлятися новини на сайті школи http://www.lokhvytsia-gymnasium1. Та сайті нашої вчительки Волторніст Надії Миколаївни http://nadya-teacher.at.ua/ ЄДНАЙМОСЯ, БО МИ ЦЬОГО ВАРТІ!

Номер слайду 17

Лист нам учасника із «Романо-германської гімназії №123 м. Києва Привіт, наші нові друзі! Наша класна сім'я вітає вас з початком навчання у школі. Ми сьогодні вперше прийшли в нашу гімназію і стали першокласниками. Родина наша велика і весела - 15 хлопчиків і 15 дівчаток. Ми любимо малювати, слухати казки та дивитися мультфільми. Навчаємося у чудовому закладі, якому вже понад 80 років. Його повна назва - "Романо-германська гімназія √123''. Тут ми будемо поглиблено вивчати німецьку мову. Коли підростемо матимемо змогу відвідати різні школи Німеччини, а учні німецьких шкіл приїздитимуть до нас. Ми вам бажаємо цікавого навчання. Будьте допитливі і старанні. Хай кожен ваш день у школі проходить весело і незабутньо. Пишіть про себе, свої захоплення і враження. З нетерпінням чекаємо. Учні 1-В гімназії √123 міста Києва.

Номер слайду 18

Фото учасників флешмобу із «Романо-германської гімназії №123» м. Києва

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Вправа «Єдність»Ми беремося за руки. Ми об’єднуємося в коло. Ми об’єднуємо Україну

Номер слайду 21

Гра «Закінчи речення»Я українець і я…. Я українка і я….

pptx
Додано
28 березня 2019
Переглядів
1436
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку