Презентація. Перший урок "Ми українці: честь і слава незламним"

Про матеріал
Презентація до першого уроку "Ми українці: честь і слава незламним" Мета: виховання любові до Батьківщини, поваги до свого народу, природи, формування патріотизму, гордості за своїх захисників, земляків, мотивувати на добрі справи, підтримку один одного, формування сили характеру та віри в Перемогу
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми українці: честь і слава незламним !

Номер слайду 2

Краса України

Номер слайду 3

Краса України

Номер слайду 4

Краса України

Номер слайду 5

Люди України

Номер слайду 6

Люди України

Номер слайду 7

Вікторина «Що ви знаєте про Україну»1. Що ми святкуємо 24 серпня?2. В якому році Україна стала незалежною?3. Як звали засновників Києва?4. Що означає слово «козак»?5. Які моря омивають Україну?6. Столицею України є місто…7. Державна мова…8. Грошова одиниця…9. Назвіть найбільшу річку України10. Яка праця шанувалася українцями здавна?11. Що зараз відбувається в нашій країні?

Номер слайду 8

Війна…наші захисники – наша гордість

Номер слайду 9

Незламні

Номер слайду 10

Символ незламності

Номер слайду 11

Чи знаєте ви когось, хто зараз боронить нашу Батьківщину?

Номер слайду 12

Кожен українець щось робить для нашої Перемоги! Для миру! Для спокійного життя! Для підтримки!9-класник Андрій Покраса став пілотом дрона Валерії Єжовій — 10 років, і вона чемпіонка світу з шашок, чемпіонка України й тричі чемпіонка Києва. 21 тисячу гривень на допомогу українській армії дівчина заробила, пропонуючи перехожим на вулиці пограти з нею в «нехитру гру». Здають кров для поранених солдатів. Малюнки для солдатів. Маскувальні сітки. Гуманітарна допомога. Допомога тим у кого зруновані будинки. Зібрали 600 мільйонів на байрактари за три дні (Притула відео)Співаємо пісню «Ой у лузі червона калина»

Номер слайду 13

pptx
Додано
20 вересня 2022
Переглядів
1574
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку