Журнал стану відвідування онлайн-занять

Про матеріал
Під час дистанційного навчання актуальним постає питання контролю класним керівником та адміністрацією школи за станом відвідування занять дітьми певного класу. Пропоную до уваги електронний журнал стану відвідування уроків учнями 5-11 класів, який стане у нагоді і учителям, і адміністрації школи, і класним керівникам! Посилання на журнал https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M7BDKTI1LKVhxD2zQM3V04TREwlhQnvD-uaVfKkkJIw/edit#gid=277513344
Перегляд файлу

 Останнім часом у період дії карантинних обмежень та воєнного стану дистанційне навчання посідає чи не найголовніше місце серед форм організації освітнього процесу.

В умовах дистанційного навчання, коли вчителі й учні не можуть бути поруч, взаємодія між усіма учасниками освітнього процесу: адміністрацією школи, вчителями, учнями і батьками — набуває особливої важливості та додаткового контролю. Саме адміністрація школи має забезпечити організацію діяльності закладу освіти в умовах режиму дистанційного навчання, узгодити правила взаємодії усіх учасників освітнього процесу для виконання освітніх програм закладу.

Напевно перед кожним педагогічним колективом, особливо учителями 5-11 класів, виникає питання контролю за відвідуванням онлайн - занять здобувачів освіти. Коли класний керівник через надмірну зайнятість та викладання власних уроків не може приєднатися до онлайн-уроку свого класу. Проте неодмінно має контролювати стан відвідування онлайн-занять своїх вихованців.

Пропоную до уваги електронний журнал стану відвідування онлайн - занять учнів певного класу. Журнал у форматі Google таблиці розроблений на поточний навчальний тиждень (з понеділка по п’ятницю).

 

                                                                                                                                                                                                                                                

 

Адміністратор школи (власник документу) через функцію «Поділитися» надає доступ та можливість редагування документу усім учителям-предметникам певного класу, зазначаючи e-mail кожного учителя у рядку «Додайте користувачів і групи». Учителям-предметникам на їх електронну поштову скриньку надходить посилання, за яким вони отримують доступ до електронного журналу.

 

Класному керівнику за отриманим посиланням необхідно лише зазначити список учнів класу та розклад занять класу на тиждень. Далі, заповнивши вищезазначену інформацію, створити копії сторінок навчальних тижнів на необхідний період навчання (чверть, семестр тощо).

 

 

Кожен учитель - предметник за отриманим посиланням щоуроку робить позначки про стан відвідування дітьми класу своїх уроків.               Таким чином, як класний керівник, так і адміністрація школи можуть проаналізувати стан відвідування онлайн-занять кожною дитиною протягом дня, тижня тощо.

Працюємо! Навчаємось разом! Разом наближаємо перемогу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
3.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Fruit Cherry
    Добрий день, Як можно зробити цей журнал самостійно?
    Загальна:
    3.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    4.0
docx
Додав(-ла)
Спицкая Анна
Додано
25 вересня 2022
Переглядів
3289
Оцінка розробки
3.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку