Презентація: "Пір'ячко з ниток у техніці макраме"

Про матеріал
У презентації показано послідовне виконання роботи. Пір'я - неймовірне витвір природи, символ легкості, який завжди стане в нагоді, якщо ви - любитель рукоділля, якщо вам подобається прикрашати і декорувати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пір’ячко з ниток у техніці макраме. Підготувала вчитель трудового навчання Ромалійська Кристина Іванівна

Номер слайду 2

Для роботи нам потрібно:1. Нитки любого кольору.2. Ножиці.3. Лінійка.

Номер слайду 3

Забуте мистецтво макраме, настільки популярне в 90-х роках минулого століття, знову входить в моду. За допомогою цієї техніки можна створювати дуже і дуже цікаві інтер'єрні речі - настінні панно, кашпо, штори і накидки на меблі. Крім того, це доступна техніка для створення прикрас та біжутерії. Пір'ячко можуть прикрасити як ваш будинок, так і ваші особисті аксесуари.

Номер слайду 4

1. Відріжте нитку довжиною у 30 см. Складіть навпіл, ось так. Закріплюю основну нитку, вона повинна бути довше відміряних шматочків. Тут потрібно розрахувати, який буде розмір петельки.

Номер слайду 5

Довжину ниток для виробу можна відміряти лінійкою, але простіше це зробити так. Намотайте потрібну кількість на пальці долоні і розріжте їх з однієї сторони.

Номер слайду 6

Починаю в’язати і закріплювати вузли. Беру два відрізки, один укладаю під основну нитку, інший зверху і продеваю кінці внапуск ось таким чином.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

І так далі до самого кінця.

Номер слайду 9

Як зробити пір'я з ниток, щоб вони виглядали як справжні?Озброюємося ножицями і відсікаємо все зайве, надаючи пір'ячку акуратну форму. Можна закруглити верх пір'я, щоб вони виглядали більш природно. Робота готова.

pptx
Додано
20 квітня 2021
Переглядів
1002
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку