презентація, пізнавальний розвиток " Колобок та світлофор"

Про матеріал
Познайомити дітей з елементарними правилами дорожнього руху. Закріпити знання про значення світлофора, правила регулювання руху транспорту. Розвивати у дітей інтерес до машин і професії водія,регулювальника
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пізнавальний розвиток«Колобок та світлофор»Підготувала. Білоусенко В. К. КЗДО(ЦРД)88

Номер слайду 2

Одного сонячного дня колобок гуляв по лісу, і так йому стало нудно, що вирішив він піти на прогулянку до міста. Та трапилася з ним пригода, не знає він як перейти дорогу!Тож звернувся він до нас та просить допомоги.

Номер слайду 3

Привіт малята!Я так хочу погуляти містом, та розповів мені зайчик, що багато там машин і їздять вони швидко. Загадав мені загадку, та я не можу її відгадати. Прошу у вас допомоги.

Номер слайду 4

В мене є три кольори,Всі для діла, не для гри. Пішоходи й водіїЗнають правила мої. Коли колір я міняю Тих чи інших зупиняю? ( світлофор)

Номер слайду 5

Вже майже до міста колобок дійшов, та вовк зустрів його. Та став розпитувати де йде, та чи знає про світлофор він усе? Розгубився наш мандрівник тай каже: Навіщо то знати мені. Якої форми чи кольори?Як допоможуть ці знання мені?Здивувася вовк, тай собі:- Не пущу поки зі мною в гру не зіграєш. Тож знову просить у нас допомоги колобок.

Номер слайду 6

стійувагайди. Давайте допоможемо колобку запам'ятати правило світлофора. На світлофор дивитись вмій-Це так в житі важливо!Червоне світло – значіть СТІЙ!!!Йти просто не можливо !А жовте увімкнеться вмить,-Не поспішай, не рвися. Не треба також тут спішить. Але як зелене увімкнуть – То зовсім інша справа. Через дорогу всі ідуть!!!

Номер слайду 7

Увага!

Номер слайду 8

Стій!!!

Номер слайду 9

Йди!

Номер слайду 10

Наш колобок дізнався все про світлофор, та сміливо рушає на прогулянку містом. Дякую малята за допомогу!

Номер слайду 11

pptx
Додано
22 травня 2023
Переглядів
251
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку