Презентація "Подорож до країни Доброго здоров'я"

Про матеріал
Презентація до заняття "Подорож до країни Доброго Здоров'я". Мета: Формувати навички особистої гігієни. Розвивати у дітей активну життєву позицію, бажання бути здоровим. Звернути увагу на те, що порядок і чистота сприяють міцному здоров'ю. Розвивати вміння берегти здоров'я, слідкувати за собою. Виховувати життєву потребу – бути завжди здоровим.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Подорож до Країни Доброго Здоров′я

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

1. Як прокинувся – вставай, ліні волі… 2. Квіточку роса умила, а тебе умиє…    3. І дивися, не барись, в школу швидко - швидко ти …  4. Але й тут не поспішай, подивись спочатку, Чи нічого не забув, чи в портфелі все в …  5. Не носи в кишені жуйки, крейду, яблука і булки, Кнопки, цвяхи, сірники, а носи …  6. В школі, класі не брудни, сміття бачиш …   7. Будь охайним завжди сам, уникай дірок і …   8. Вдома близьким не груби, менших захищай …   9. Щоб тобою всі пишались, перехожі оглядались Так роби, щоб люди звикли, ти завжди в усьому …  10. Знай: хороші всі оцінки, як плоди в саду на …Пам′ятка „Десять правил”

Номер слайду 18

1. Як прокинувся – вставай, ліні волі не давай.2. Квіточку роса умила, а тебе умиє мило.    3. І дивися, не барись, в школу швидко - швидко ти зберись  4. Але й тут не поспішай, подивись спочатку, Чи нічого не забув, чи в портфелі все в порядку.  5. Не носи в кишені жуйки, крейду, яблука і булки, Кнопки, цвяхи, сірники, а носи носовички.  6. В школі, класі не брудни, сміття бачиш підніми.   7. Будь охайним завжди сам, уникай дірок і плям.  8. Вдома близьким не груби, менших захищай завжди.   9. Щоб тобою всі пишались, перехожі оглядались Так роби, щоб люди звикли, ти завжди в усьому приклад.  10. Знай: хороші всі оцінки, як плоди в саду на гілці. Пам′ятка „Десять правил”

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

pptx
Додано
27 жовтня 2021
Переглядів
545
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку