Презентація "Подорож у країну книг Джеремі Стронга"

Про матеріал

Запропонована презентація містить інформацію про дитячого письменника Джеремі Стронга. Чудові яскраві малюнки сприятимуть найкращому запам'ятовуванню і засвоєнню знань про творчість англійського письменника , який присвятив всього себе дітям .

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Терлецька Лілія Олександрівна вчитель початкових класів КЗ «НВК «Єлисеївська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Подорож у країну книг Джеремі Стронга

Номер слайду 2

«...Книга ж — це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. »                 

Номер слайду 3

Кому ми завдячуємо появі книжок? Так! Письменникам! Ви впізнаєте ці обличчя? А якщо так! Ганс Крістіан Андерсен Редьярд Кіплінг ЛЬЮЇС КЕРРОЛЛ Шарль Перро

Номер слайду 4

Сьогодні ми з вами познайомимося ще з одним письменником зарубіжної літератури. Обдарованою людиною, яка створює свої шедеври для дітей. Джеремі Стронґ Народився 18 листопада 1949 року у Лондоні, Англія. Джеремі Стронґ — всесвітньо відомий дитячий письменник, автор понад 100 книг. У молоді роки досить довго шукав своє місце в житті. Спочатку подорожував, потім працював у пекарні, вигадуючи нові рецепти начинок для пиріжків. Вироби були дуже популярними як у дітей, так і у дорослих. Після закінчення Йоркського університету працював вчителем початкової школи. Своїм вихованцям Стронг віддав 17 років любові і тепла власного серця.  В 1991 покинув викладання і повністю присвятив себе письменництву. У Британії та США його книги видають  мільйонними тиражами, а за їхніми мотивами знімають мультфільми та серіали.

Номер слайду 5

За свої твори Джеремі Стронг отримав низку нагород, він став лауреатом Дитячої книжкової нагороди від Федерації Дитячої книги Великобританії. В Україні його твори виходять у серії «Читання для реготання» «Видавництва Старого Лева». Його книжки люблять читати і діти, і дорослі. Книги Джеремі Стронга – не з тих, що батьки нав’язують дітям. Книги Джеремі Стронга діти знаходять САМІ !

Номер слайду 6

Творам Стронга властивий своєрідний легкий стиль, лагідний гумор, цікаві та несподівані повороти сюжету, смішні ситуації, у які потрапляють його персонажі.

Номер слайду 7

Якби в школі ви вивчали про те, як правильно зробити паперовий літачок як можна перетнути басейн, не замочивши ніг як зробити дослід як стати піратом і здобути найцінніший скарб у школі УРА! Гармидер! За тлумачним словником «гармидер»-це безладний галас, метушня. Але не в нашому випадку! Гармидер-це героїня оповідання Джеремі Стронга. Це надзвичайно цікава та позитивна вчителька, яка не проводить занудні уроки з вивчення математики, історії та англійської. Пропоную розпочати подорож в країну книг Джеремі Стронгом з його оповідання «Гармидер у школі»

Номер слайду 8

Де можна знайти потрібні мені книги? Бажаю приємного і веселого читання!

Номер слайду 9

Джерела www.rulit.me Електронна бібліотека www.e-reading.mobi Гармидер у школі- Джеремі Стронг Куждін Максим. Гармидер у школі

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Даалі Людмила Вячеславівна
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
ppt
Додано
13 листопада 2018
Переглядів
4470
Оцінка розробки
4.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку