Презентація "Покрокова інструкція виготовлення підставки під гаряче з коркових пробок" для гуртківців.

Про матеріал
Презентація "Покрокова інструкція виготовлення підставки під гаряче з коркових пробок" створена для учнів гуртка з декоративно-ужиткового мистецтва в умовах дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Покрокова інструкція виготовлення підставки під гаряче з коркових пробок. Гурток з декоративно-ужиткового мистецтва «Сувенір»Переїзнянська ЗОШКерівник – Латукко Поліна Олександрівна

Номер слайду 2

Екологічний «хендмейд»: поїли і не викинули. ДЛЯ ЧОГО ЦЕ ПОТРІБНО????Залучення до захисту навколишнього середовища. Популяризація використання сміття як вторсировини. Пропаганда сортування відходів.

Номер слайду 3

В сучасному мистецтві існує окремий напрям або течія, в якому працює чимало художників та інших майстрів, які обирають в якості матеріалів для своїх виробів підручні засоби. А називається воно dump art. DUMP (з англ.)1. n 1) купа мотлоху; купа сміття; 2) смітник; 3) звалище;

Номер слайду 4

Як правило, мова йде про неорганічні побутові відходи:- пластик (пластикові пляшки, кришечки, тарілки, склянки, виделки і ложки одноразового використання тощо) цей матеріал підходить для створення чого завгодно;- папір (старі газети, журнали, просто обривки, картон і картонні рулони);- залишки тканини (дуже цікаві вироби вийдуть з клаптиків старих джинсів);- метал (будь-який – від бляшаних консервних банок, а також згодяться і алюмінієві відкривачки після газованої води або пива);- старі або зіпсовані компакт-диски;- трубочки для коктейлю;- перегорілі лампочки;непотрібні пляшки, стакани і келихи (у хід можуть піти навіть надбиті або з тріщинами);- коркові пробки.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Підставка під гаряче з коркових пробок. Матеріали: Коркові пробки;Термоклей;Гострий ніж;Лінійка та олівець;Бажання та натхнення.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякую за увагу. Натхнення вам!rr

pptx
Пов’язані теми
Технології, Майстер-класи
Додано
20 квітня 2020
Переглядів
859
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку