Презентація "Поширення речень за питаннями, поданими вчителем"

Про матеріал

Презентація з української мови у 2 класі на тему:"Поширення речень за питаннями, поданими вчителем" допоможе зробити урок цікавим і насиченим. а також допоможе у формуванні ключових компетентностей : вмыння вчитися, комунікативної, інформаційної та соціальної (учити поважати інших, слухати і розуміти їх).

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поширення речень за питаннями 2 клас УРОК З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ Підготувала вчителька Рудської ЗОШ І-ІІ СТ Гоцуляк Т.І.

Номер слайду 2

Дивіз уроку Знову день почався, діти, Всі зібрались на урок. Тож пора нам поспішити — Кличе в подорож дзвінок. Сьогодні в нас урок звичайний, Та вчить багато нас чому. Хай буде він для нас повчальний! За це подякуєм йому!

Номер слайду 3

Вправа «Незакінчене речення» Речення виражає… . Перше слово в реченні пишеться … . Слова в реченні пишуться … . В кінці питального речення ставиться … . Знак оклику ставиться в кінці … … .

Номер слайду 4

Гра «Здогадайся сам» Прочитати. Поставити розділові знаки в кінці речень Ми живемо в селі Рудка Хто бачив село з літака Бережіть природу рідного села

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Всі ми звикли до порядку, Дружно робимо зарядку. Ми на радість цьому дому Проганяєм сон і втому. І направо, і наліво, Щоб нічого не боліло. Один і два, три і чотири — Набираємося сили. Нахилились, повернулись, До товариша всміхнулись.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Робота з підручником с.143, впр.3 Утворіть словосполучення (Що?) праця; праця (яка?) …, …; праця (що робить?) …; (що зробить)… .

Номер слайду 9

Домашнє завдання С.143 Спишіть народну пісню. Поширте речення за питаннями

Номер слайду 10

Збіг наш урок, як коротка мить. Дуже швидко час біжить. Ще попереду у нас багато кроків І цікавих, і важких уроків. Завдання покличуть у майбутнє, Найскладніше ж завдання — життя. Так намагайтесь вправно все вивча­ти. Пам'ятайте: учня скарб — знання!

Номер слайду 11

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Клочкова Олена Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
25 березня 2018
Переглядів
6919
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку