Презентація "Практична робота. Технологія приготування закритого бутерброду."

Про матеріал
В закладі продовжується робота з формуючого (практичного) етапу проєкту “Гайда на кухню!” Проєкт спрямований на формування у здобувачів освіти з ООП культури харчування; правильних харчових звичок; основ здорового харчування та здорового способу життя; соціалізацію дітей з порушення слуху та дітей з тяжкими порушеннями мовлення. Матеріал використовувався на уроці трудового навчання за дистанційною формою навчання. Рецепти страв адаптовані відповідно до Збірника рецептури страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах./ Є Клопотенко
Перегляд файлу

imageСлайд

1

image

Тема:Практична робо́ та. Техноло́ гія ́ приготування закри́ тих бутербро́ дів.́

image

 

2

imageЯкий звук на контролі?

nПридумайте слова з контрольним звуком.

nСкажіть мені ці слова тихо.

nСкажіть мені ці слова голосно.

nПридумайте речення з цими словами.

nВ якій назві предмета є контрольний звук?


image

image


5

Що будемо робити на уроці?

nУважно слухати

imagenГарно говорити, контролювати контрольний звук, слідкувати за висотою голосу, наголосом

nВідповідати на запитання, виконувати завдання

nЧитати, писати, малювати

nЗнаходити підказки

image

image

image

image

image

image

ІНСТРУМЕНТИ:

12

НІЖ, ДОШКА ДЛЯ НАРІЗА́ ННЯ́ ІНГРЕДІЄНТИ́

imageХЛІБ, ВАРЕ́    ННЯ (ПОВИ́    :    ДЛО), ВЕРШКО́    ВЕ МА́    СЛО́ ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ:

1.Намазати вершкове масло на шматок хліба

2.Намазати варення на вершкове масло

3.Накрити шматком хліба

4.Розрізати бутерброд (за бажанням)

5.Засервірувати закритий бутерброд

image

image

image

image

image

image

image

image

21

Що  нового  дізнались  на  уроці?

Чи сподобався вам урок?

Чи було вам цікаво?

Що ми з вами робили сьогодні на уроці?

Чого навчились?

Яку роботу  виконували?

imageЧи гарно ми з вами виконували завдання?


СЛОВНИК

image

Завдання:

1. Запиши у зошит (слайди 1,12).

2.Повтори правила безпечної роботи (слайди

8,9 )

3.Виконай практичну роботу (слайди

13,14,15,16,17,18,19 або за своїм бажанням).

4.Вивчи словник (слайд 22)

5.Фото звіт завантаж у ГуглКлас.

Презентацію підготувала вчителька трудового навчання КЗО “КСШ “Сузір’я” ДОР

Назаренко ВГ (основа- матеріали з мережі інтернет, відео з сайту “Нове шкільне харчування” (Є.Клопотенко)

https://www.youtube.com/watch?

v=Y4Eu6Y_R5fE)

pdf
Пов’язані теми
Трудове навчання, Презентації
Інкл
Додано
10 липня 2023
Переглядів
296
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку