Презентація ( Предмет шкільної історії.)

Про матеріал
Додав(-ла) Полонська Т.В.. Вступ до історії України та громадянської освіти. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти. Автор: Віталій Власов, Ігор Гирич, Оксана Данилевська. Видавництво: Київ «Генеза». Рік видання: 2022
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Предмет шкільної історії

Номер слайду 2

Бесіда з учнями. Спробуйте продовжити речення: «Розкажу я вамцікаву історію, яка трапилась зі мною…»; «сьогодні на уроціі з історії ми…». Чи в однаковому значенні у ваших реченняхвжито слово «історія»?Обґрунтуйте свою думку. Як ви думаєте, чому є запитання історії, на якілюдство не може знайти відповіді?

Номер слайду 3

Роздивіться фотографії своїх однолітків. На якій зісвітлин зображено ваших сучасників? Як ви думаєте, чи впливає час, у який випало жити людині, наїї долю? Чи розповідали вам батьки чи інші дорослі про своє дитинство? Чи цікаво вам дізнаватися, яким було життя в минулому?

Номер слайду 4

На уроках історії ви працюватимете. З історичними фактами. Дізнаєтеся про історичні подіїПознайомитеся з історичними постаннями. Аналізуватимете історичні явища.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Бесіда з учнями.* Що вивчає предмет «історія» у школі?* Навіщо вивчати історію?* За допомогою яких засобів навчатиметеся історії? * Навіщо треба знати, яким було життя в минулому?

Номер слайду 11

Номер слайду 12

pptx
Додано
22 вересня 2022
Переглядів
243
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку