Підготувати продукти. СУФЛЕ ВАНІЛЬНЕ БІЛКИ – 250 ГЦУКОР – 120 ГМАСЛО ВЕРШКОВЕ – 200 ГМОЛОКО ЗГУЩЕНЕ – 200 ГЖЕЛАТИН – 25 ГВОДА ДЛЯ ЖЕЛАТИНА – 120 МЛВАНІЛЬНИЙ ЦУКОР – 10 Г ГЛАЗУРЬ ШОКОЛАДНА КАКАО-ПОРОШОК – 40 Г ЦУКОР – 150 Г ВОДА – 100 МЛ МАСЛО ВЕРШКОВЕ – 100 ГБІСКВІТНИЙ НАПІВФАБРИКАТМеланж – ЖОВТКИ + 2 ЯЙЦЯЦУКОР – 0,5 ВІД ВАГИ МЕЛАНЖУБОРОШНО - 0,5 ВІД ВАГИ МЕЛАНЖУВАНІЛЬНИЙ ЦУКОР – 10 Г
ПОКРОКОВЕ ПРИГОТУВАННЯ Спочатку з підготовлених яєць відокремлюють 250 г білків і залишають їх в холодильній шафі. Для приготування бісквітного напівфабрикату меланж з'єднують з цукром, підігрівають на водяній бані до Т=45°с постійно помішуючи. підготовлену суміш заливають в міксер і збивають на великій швидкості 15-20 хвилин. ПОКРОКОВЕ ПРИГОТУВАННЯ