Презентація "Про спам" 4 клас.

Про матеріал

Напевне кожен з нас, хто так чи інакше проводить час в мережі, спілкується по електронній пошті, отримує чи відправляє кореспонденцію зустрічається з цим явищем. Не раз і не два, відкриваючи свою поштову скриньку, ми бачимо листи з пропозиціями сумнівного заробітку, придбання того чи іншого товару, відпочинку та таке інше. Все це іменується простим словом – СПАМ!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

моє містоІвано-Франківськ. Це Земля-Синя планета, що в космосі мчить. А це Україна та місто Франкове -Затишне,зелене ну просто казкове. На синій планеті, що у космосі мчить.

Номер слайду 2

12 А це гарна школа. В ній вчиться Іринка.Їй хочеться мати високу оцінку,Для цього потрібна красива картинка. Про синю планету, що у космосі мчить.

Номер слайду 3

А це ось комп’ютер – він друг для Іринки. У ньому вона познаходить картинки. Для того, щоб мати високі оцінки. За синю планету , що у космосі мчить. 12

Номер слайду 4

12 Це інтернет – інформаційні потоки. Вони помагають робити уроки. Усім школярам та Іринці. На запит її він покаже картинки,І стануть реальними гарні оцінки. За синю планету, що у космосі мчить.

Номер слайду 5

12 А це що за хам? Це надокучливий спам !Який вилізає коли й де захоче,Пристойний й недуже мозолить нам очі.І вже в інтернеті не роблять уроки. Усі школярі та Іринка.Її зацікавила інша картинка.І стала примарною гарна оцінка. За синю планету, що у космосі мчить.

Номер слайду 6

12 Ой , ой , ой ! Обережно! Не рухайте спам!!!Він досить частенько не ходить вже сам!З собою в комп’ютер хворобу заносить –Це вірус , що всю інформацію зносить.І вже інтернет неможливо включити,Щоби уроки їм краще зробити ,Усім школярам та Іринці,Якій необхідна Земля на картинці. Поставлено хрест на високій оцінціЗа синю планету ,що у космосі мчить.

Номер слайду 7

Природознавство 12 Земля. А це помічник і порадник – наш Вчитель. Знаннями великими він повелитель. У битві із вірусом нам допоможе, В комп’ютері захист поставити зможе. Пішли інтернету потужнні потоки,Із радістю сіли робити уроки усі школярі та Іринка.І вже у щоденнику гарна оцінка,Бо спам не завадив скачати картинку,Де синя планета у космосі мчить.

Номер слайду 8

Мораль в цій історії дуже проста. Не суньте ні носа свого, ні хвоста. Туди, де в безпеці не впевнені ви!Бо інтернет, хоч і сила велика,Не захища весь ресурс свій від лиха.

Номер слайду 9

Дякую за увагу.

pptx
Додано
1 червня 2018
Переглядів
1113
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку