Презентація ранкова зустріч "Як сприймати невідоме"

Про матеріал
Ранкова зустріч – це зустріч на початку дня учнів класу з педагогом. Допоможе вчителям початкових класів для роботи у 3 класі за темою "Як сприймати невідоме"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

. Вітання— Сьогодні ми будемо: Не просто слухати, а чути. Не просто дивитися, а бачити. Не просто відповідати, а міркувати. Дружно і плідно працювати, У світ невідомий разом вирушати.

Номер слайду 3

Вправа «Лагідне ім’я»Діти утворюють коло. Ведучий промовляє, як його лагідно називають удома. Потім кидає м’яч наступній дитині. В кінці кола м’яч повертається тим самим шляхом. А дитина повинна загадати, як лагідно називають удома учасника цього кола, та привітатися до нього, використовуючи лагідне звертання.

Номер слайду 4

Обмін інформацією. Тема дня «Як сприймати невідоме?»Крісло автора

Номер слайду 5

Групове заняття. Гра «Одягни ялинку»Дитина зачитує текст на геометричній фігурі та чіпляє «іграшку» на ялинку. Коло (круг) — символ сонця, неба, досконалості, вічності, захист від небезпеки. Квадрат — символ чотирьох пір року, чотирьох сторін світу, символ стабільності. Трикутник — символізує три стихії — воду, повітря й вогонь, а ще матір, батька й дитину. Ромб — символ матеріального благополуччя. Хрест — знак сонця і вогню, символ вічного життя. Орнамент — ритмічне чергування елементів або груп елементів.

Номер слайду 6

Вправа «Упізнай за описом»Перед дітьми — предмети різної текстури: м’які, дерев’яні, текстильні, пластмасові... Кожна група описує предмет, а інші учасники груп повинні відгадати, про що йдеться.

Номер слайду 7

Теми для Щоденника вражень Сьогодні я дізнався(лася)... Свій посуд я прикрасив(ла) би... Найкращий подарунок для мене — це...

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
18 січня
Переглядів
93
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку