Презентація "Що нас об'єднує?"

Про матеріал
Ранкова зустріч – це зустріч на початку дня учнів класу з педагогом. Допоможе вчителям початкових класів для роботи у 3 класі за темою "Що нас об'єднує?"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вітання. Хто з вас любить мандрувати, Нове й цікаве пізнавати? Тихо. Чуєте, хтось стука? Подивлюсь. Нас жде наука. Тож урок швиденько починаймо, Досліджувати разом вирушаймо.

Номер слайду 3

Привітання «Квіточка»Ведучий виконує роль «садівника», діти — квіти. Садівник «саджає» кожну квітку, торкаючись до дитини, а та присідає, «поливає» її, злегка торкаючись пальцями, імітуючи краплі. Потім садівник підходить до кожної дитини і каже— Доброго дня, квіточко! Ти хто? — Доброго ранку, ромашко Світланко, ми тебе любимо! — хором відповідають діти. І так — доки всі не підведуться— Я — ромашка,— відповідає дитина і підводиться.

Номер слайду 4

Обмін інформацією. Тема дня «Що нас об’єднує?»Вправа «Я такий самий, як ти»Ведучий тримає в руках м’яч. Той, кому цей м’яч дістанеться, кидає його будь-якому учасникові та, звертаючись до нього на ім’я, пояснює, чому він такий самий: «Я такий самий, як ти, адже у мене такий самий колір волосся». Кожний учасник називає свій варіант

Номер слайду 5

Групове заняття Гра «Протягни руку» Учні у групах придумують власні варіанти схожості з іншими учасниками групи. Наприклад, витягнути руку в сторону учасника ... : в одязі якого є червоний колір; хто носить окуляри; чиє волосся довше, ніж твоє; хто вищий за тебе; у кого є годинник; хто одягнений у джинси..

Номер слайду 6

Теми для Щоденника вражень Навколо мене багато цікавого... Я б хотів(ла) дослідити... Що мене об’єднує з..

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
18 січня
Переглядів
114
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку