Презентація ранкова зустріч "Які голоси має вітер"

Про матеріал
Презентація "Ранкова зустріч" допоможе вчителям початкових класів проводити ранкові зустрічі за поданим планом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вітання. Уважно слухайте — і все почуєте! Уважно дивіться — і все побачите! Думайте — і все обов’язково зрозумієте.І світ невідомий для себе відкриєте. Діти звертаються одне до одного зі словами: — Доброго ранку, Сергійку! У мене сьогодні гарний настрій, адже... Бажаю тобі...

Номер слайду 3

Обмін інформацією. Тема дня «Які голоси має вітер?»Робота над загадкою. Він реве, як лев, лякає, Він шапки з людей зриває. Теплий влітку, злий узимку, Як пізнати невидимку? — Як ми здогадуємося про його існування?Вітер

Номер слайду 4

Слухання казки. Народився у тата Вітрюгана і мами Бурі маленький синок Вітерець. Не пускали його самого гуляти. Набридло малому гратися іграшковими кульками. Полетів він у поле. А був малюк нерозумним, пустотливим. Побачив людину, яка йшла дорогою, і жбурнув їй в обличчя жменю пилюки. Людина закашлялася. А Вітерець засміявся і полетів собі далі. Бачить — вітряк стоїть. Дмухнув на крило. Крутиться! А люди радіють. Розвеселився Вітерець — цікава робота. І зрозумів розбишака, що бути корисним значно цікавіше. Дискусія «Вітер — це добре, чи погано?»

Номер слайду 5

Групове заняття Гра «Вітерець і хмаринка»Вітер дме і не вщухає, Гру веселу починає. Діти об’єднуються у пари. «Вітерець» «посилає потоки» (дмухає) на різні ділянки тіла «Хмаринки». «Хмаринка» реагує на вітер рухами.

Номер слайду 6

Гра «Вітер дме на...»Ведучий пропонує гру: «Вітер дме на того, хто... (вважає себе добрим, розумним, красивим, справедливим, терплячим...)». Якщо дитина впізнала себе, то повинна почати рухатися.

Номер слайду 7

Теми для Щоденника вражень Вітер — це добре, тому що... Вітер — це погано, тому що... Моя казка про вітер.

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
18 січня
Переглядів
106
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку