Презентація "Реалізація змістовних ліній"

Про матеріал
Презентація до використання у роботі вчителів фізичної культури за темою "Реалізація змістовних ліній" при викладанні фізичної культури в старших класах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Реалізація змістовних ліній при викладанні фізичної культури у старших класах. Підготувала вчитель фізичної культури Первомайської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 Ковалик Олена Броніславівна 30.08.2018 (ММО вчителів фізичної культури)

Номер слайду 2

З 2018/2019 навчального року набирає чинності нова навчальна програма «Фізична культура» для 10-11 класів закладів загальної середньої освіти (наказ МОН від 23.10.2017 № 1407), у якій імплементовано компетентнісний підхід до вивчення предмета. r

Номер слайду 3

У навчальній програмі виокремлено такі наскрізні змістові лінії: «Екологічна безпека та сталий розвиток»; «Громадянська відповідальність»; «Здоров'я і безпека»; «Підприємливість та фінансова грамотність».

Номер слайду 4

«Екологічна безпека та сталий розвиток» {F2 DE63 D5-997 A-4646-A377-4702673 A728 D}націлена на:формування в учнів соціальної активності,відповідальності та екологічної свідомості,готовності брати участь у вирішенні питань збереження довкілля і розвитку суспільства,усвідомлення важливості сталого розвитку для майбутніх поколінь.

Номер слайду 5

«Громадянська відповідальність» сприятиме формуванню відповідального члена громади і суспільства, що розуміє принципи і механізми функціонування суспільства.

Номер слайду 6

«Здоров'я і безпека» прагнуть сформувати учня/ученицю як духовно, емоційно, соціально і фізично повноцінного члена суспільства, який/яка здатний/на дотримуватися здорового способу життя і формувати безпечне життєве середовище.

Номер слайду 7

«Підприємливість та фінансова грамотність» націлена на розвиток лідерських ініціатив, здатність успішно діяти в технологічному швидкозмінному середовищі, забезпечення кращого розуміння молодим поколінням українців практичних аспектів фінансових питань (здійснення заощаджень, інвестування, запозичення, страхування, кредитування тощо).

Номер слайду 8

Дякую за увагу!Бажаю успіхів у роботі!r

pptx
Додано
22 січня 2023
Переглядів
673
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку