Презентація "Робота з деформованим текстом"

Про матеріал
Робота з деформованим текстом Дід розМо зеБ гоцьо роМоза Нивой кір – ен восят. Це бодрий висий боротийда дудісь з мішмок аз чиплема. Нів билють битиро покирунда – призисюр доросмил і тядім. А скилькі ківро дуДі розуМо? Дід Мороз Без цього Мороза Новий рік –не свято. Це добрий сивий бородатий дідусь з мішком за плечима. Він любить робити подарунки – сюрпризи дорослим і дітям. А скільки років Діду Морозу?
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розвиток зв’язного мовлення. Робота з деформованим текстом4 клас

Номер слайду 2

28 листопада Урок розвитку мовлення Робота з деформованим текстом. Почитайте деформований текст. Літери в словах переплутані між собою. Розташуйте букви в потрібній послідовності. Прочитай речення. Запишіть текст.

Номер слайду 3

Дід роз. Мо зе. Б гоцьо ро. Моза Нивой кір – ен восят. Це бодрий висий боротийда дудісь з мішмок аз чиплема. Нів билють битиро покирунда – призисюр доросмил і тядім. А скилькі ківро ду. Ді розу. Мо?

Номер слайду 4

(Перевірка)Дід Мороз Без цього Мороза Новий рік –не свято. Це добрий сивий бородатий дідусь з мішком за плечима. Він любить робити подарунки – сюрпризи дорослим і дітям. А скільки років Діду Морозу?

pptx
Додано
27 листопада 2022
Переглядів
344
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку